Ny blogg!
Publicerat 2015-04-19 kl. 22:37:00

Som ni märker när ni klickar in er på denna blogg så har jag inte varit aktiv här på evigheter... Jag har startat en ny blogg med fokus på relationer som ni gärna får besöka! 
 
Min nya blogg heter "Make love a verb" och handlar om att gå djupare i att förstå kärlek och relationer.
Här är ett smakprov från mitt första inlägg med min vision för bloggen:
 

"Kära omvärld, här kommer nu min relationsblogg jag funderat på att starta under en tid. För er som inte vet så brinner jag starkt för att få se människor i min omgivning växa i sina relationer och i kärlek till varandra, speciellt i sin relation med sin älskade.
Det finns mycket brustenhet omkring oss, skillsmässor, trasiga familjer, sår och oro och det gör mig lite smått mörkrädd att tänka på framtiden när detta tas upp i ljuset, Sverige är ett av de största skilsmässoländerna i världen faktiskt... 

Men i denna blogg kommer jag inte tala om detta, utan jag kommer skriva om "friskvård" för förhållanden. Jag kommer alltså fokusera på att ge verktyg, dela erfarenheter och dela med mig av sådant jag läser i böcker för att ni ska kunna bygga ett friskt förhållande med bra kommunikation och connection. Man behöver inte ha problem i sitt förhållande för att ta tag i det, utan jag tror på att vi alltid kan växa i att älska vår partner, och därför gillar jag att kalla det "friskvård".

 

Vad ger mig då mandat att skriva om detta ämne? Egentligen inget speciellt, utan det är min passion som driver mig. Jag påstår alltså inte att jag är en expert på detta område, men jag tror att jag har något att tillföra vilket för min del räcker. Så jag hoppas ni kommer finna gjädje i det jag skriver, och att det kanske kan hjälpa någon!"

 

Här hittar ni den!