Stök i julstugan
Publicerat 2009-12-23 kl. 20:07:07

Granen klädd.
Knäcken kokad.
Julklapparna inslagna.
Snön fallen.
- Julen är här.

Det känns helt overkligt att det är julafton i morrn, jag har julkänslan och så men det känns ändå helt ofattbart. Idag har julstök pågått här hemma och nu är allt klart. Tänker nog gå och lägga mej tidigt för att det så snabbt som möjligt ska bli i morgon hihi. 
Julen firas hos farmor och farfar i Huddinge, innan vi åker dit ska vi en snabbis förbi Kungsängen så att jag kan agera tomte och dela ut julklappar till mina kära vänner. Men men... hörs!  

Winter Song
Publicerat 2009-12-23 kl. 11:20:32

Julen är här, idag är det dan före dopparedan... Idag ska jag bara vara hemma och julpyssla, klä granen, städa lite och så... Jag och pappa var nyss ute och snodde en gran haha...

Jag vet inte varför men jag är inte på topp humör idag... Sitter och lyssnar på mysig julmusik däremot, jag har hittat en jätte mysig låt som heter "Winter Song", det är jätte fin text på den och det är jätte jätte vackert pianospel i den och vackert fiolspel...  

För att lyssna på låten tryck på länken:
http://www.youtube.com/watch?v=67xr_KKPTHE

Winter Song - Ingrid Michaelson

This is my winter song to you.
The storm is coming soon,
it rolls in from the sea

My voice; a beacon in the night.
My words will be your light,
to carry you to me.

Is love alive?
Is love alive?
Is love

They say that things just cannot grow
beneath the winter snow,
or so I have been told.

They say were buried far,
just like a distant star
I simply cannot hold.

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?

This is my winter song.
December never felt so wrong,
cause youre not where you belong;
inside my arms.

I still believe in summer days.
The seasons always change
and life will find a way.

Ill be your harvester of light
and send it out tonight
so we can start again.

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?

This is my winter song.
December never felt so wrong,
cause youre not where you belong;
inside my arms.

This is my winter song to you.
The storm is coming soon
it rolls in from the sea.

My love a beacon in the night.
My words will be your light
to carry you to me.

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?...... 

 

Winter Wonderland
Publicerat 2009-12-19 kl. 10:40:41

Nej nu ska jag ta mej i kragen och börja blogga igen... känns som att det är dags. Jag har inte känt att jag haft behov av att blogga men jag tycker ju det är kul så varför inte lixom! Det har närstan gått en månad sen jag skrev senast men jag ska börja uppdatera mer regelbundet nu.

På sistone har det hänt ganska mycket så jag orkar därför inte skriva allt men lite kan jag nämna... Samuel är i USA, han ska vara där i 4 veckor sammanlagt, nu har det gått en vecka så det är 3 kvar. Jag saknar honom otroligt mycket!!! Som tur är finns ju Facebook! Inte för att facebook är samma sak, jag känner mej alltid på nått sätt falsk när man inte pratar i verkligheten, inte att jag ljuger eller så utan bara att man inte ser personen man pratar med, jag känner så om alla... aja, tur att facebook finns så man kan hålla kontakten ändå. 

Julen är på ingång och snön ligger vit på marken. Jag älskar snö!!! Alla julklappar är inhandlade och julstämning med musik och mys finns överallt man går. Julen och vintern är det bästa på hela året, själva stämningen och att alla är så vänliga och positiva... det tråkigaste är att Samuel inte kan vara här å dela det med mej... men han har det bra där han är som tur är! 

Idag ska jag städa mitt rum och sen bara ta det lugnt tills jag ska ut och röja i snön med barndomsvännerna Jennifer och Ida. Vi ska gå till kullen vi lekte på när vi var små, då var den hur stor som hälst nästan som ett berg  medan nu är den en liten liten kulle hihi... efter det ska vi hem till mej och dricka varm choklad med grädde och mysa. Underbart! 

Ha en härlig dag!