Thailand i morrn
Publicerat 2010-12-29 kl. 22:40:40

Jag åker till Thailand i morrn! Änterligen! Som jag har väntat... Det ska bli superhärligt att kunna gå runt i sköna sommarkläder och bikini, att äta ute varje dag och att bara ta det lugnt.
Sen, 4 dagar efter att jag kommit hem från Thailand åker jag till London med mami för att framförallt shoppa, men även för att kolla lite kultur också. Kan det bli bättre?! Hoppas ni får det bra här hemma och gott nytt år på er och god fortsättning! Jag skriver när jag är hemma igen, pusselipuss <3


(Bild från google)

Mina Thailands-naglar
Publicerat 2010-12-29 kl. 22:34:21

För några dagar sen gjorde jag om mina naglar. Jag valde gult glitter eftersom att det är sommrigt, men även för att det är kungens färg i Thailand och hoppas därför på att få ett par pluspoäng hihi! Vad tycks?

Nageldag!
Publicerat 2010-12-29 kl. 15:38:11

Igår var Ida, Ida, Ida, Matilda och Gisela här för att få sina naglar nyårsfina. Alla ville ha franska fast med olika mönster och motiv. Här kommer bilder:

Först ut var Ida som ville ha franska med leopardmönster. 


Sen kom Matilda och ville ha likadana fast med guld istället för silverglitter på leopardmönstret.

Nästa som kom var Ida. Hon ville ha naturliga med leopardmönster på ena ringfingret. 

Efter Ida kom Ida. Hon ville ha fransk/rosa naglar med en rosett. 

Sedan kom Erica som vann tävlingen här på bloggen med sin mamma som fick vinst-naglarna i julklapp. Hon ville ha franska med lite vitt glitter över och mörkblå blommor. 

 

MellandagsREA!
Publicerat 2010-12-27 kl. 22:48:27

Igår var jag, Elin, Evelina och Malin och shoppade inne i stan. Vi åkte in så att vi var där innan butikerna öppnade så att vi skulle vara först vilket var tur för snart var det fullt av människor överallt som hade ett och samma mål: Att hitta de billigaste och snyggaste fynden! Om man inte är så van vid det så är det nog riktigt jobbigt att gå i stan under just mellandagsrean. Jag har varit med förr så jag var redo! För två år sedan åkte jag och min kompis Charlotte in 3 dagar i rad, snacka om shopping-galna tjejer haha! Igår ville jag inte shoppa så mycket eftersom jag sparar pengar inför resan, men några fynd gjorde jag såklart! 

Denna cape hittade jag på H&M vilken var lite lik den jag ville ha från Topshop. Det bästa av allt var priset! Den hade kostat 599:- och jag köpte den för 150:-, vilken lycka! Den är svart men blixten gjorde den typ grå... 


Jag fick en skinnkavaj i julklapp som inte riktigt var jag. Denna bytte jag mot Kenzas skinnjacka. 1995:- Älskar att fodret är blommigt!

Denna söta topp hittade jag på BikBok. 50% rabbat på 249:-

Sen hittade jag även en svart högmidjad kjol på BikBok. 50% rabbat på 149:-. (ännu en dålig bild) 

På Gina Tricot hittade jag bara ett sommrigt rosa linne som ska med till Thailand. 65:-

På Topshop fyndade jag en speciell tunika eller vad man nu ska kalla den. Den hade kostat 449:- men var nedsatt till 225:-. Score!

Jag ville även ha någon ny navelpiercing så vi tittade förbi Punkt Shop där jag köpte två stycken. En vanlig rosa och en mer hängande med diamanter och sen en blomma.

I julklapp fick jag även ett par jätte snygga örhängen och ett armband av mormor.


Nu ska jag nog gå å sova eftersom jag ska upp och ha kunder i morrn. Sov så gott<3

God jul... i efterskott?!
Publicerat 2010-12-27 kl. 21:49:31

Hej och god jul i efterskott typ haha! Hoppas allt är bra med er för med mej är det nämligen prima. Jag har hunnit med mycket sen jag sist skrev t.ex. slutat skolan inför lovet, firat jul, shoppat på mellandagsrean och gjorde några riktigt bra fynd (ska se om jag kan fota och göra ett inlägg om det), och såklart har jag haft nagelkunder. Ett par innan jul och idag hade jag tre stycken. Här kommer bilder:

Gulliga sofia från min klass var här och gjorde sina naglar innan lovet. Hon valde mörkblå färg med vita snöflingor och vitt mönster.


Dagen efter Sofia kom en annan vän, Hannah och fick sina naglar jul/nyårs-fina. Hon ville ha cleant och valde därför endast vitt glitter.

Idag var Emma och Sandra här för första gången. Båda valde franskt fast Emma ville ha rosetter och Sandra ville ha ett kors med kedja.

Sandra hade även rosa med det vita och kameran gör så att det smälter ihop. I verkligheten är det mycket snyggare, så ni vet!

Idag var även Tiina här. Denna gång var hennes 11e gång, helt otroligt. Det är alltid lika spännande när hon kommer att se vad hon väljer för färg och mönster, snyggt brukar det alltid bli. Denna gång vart det nyårs naglar med silverglitter och svarta streck. Färgen är dock mycket snyggare i verkligheten.


Jag har även gjort mina egna naglar fina inför Thailand, dit jag åker i veckan. De vart sommargula med en handmålad blommrand. Bilder kommer innan jag åker! I morrn har jag 5 nagelkunder, börjar redan vid 9 i morrn bitti med Matilda och Ida. Det kommer nog bli en rolig dag tror jag! <3

Vill ha!
Publicerat 2010-12-20 kl. 22:22:06

Kolla vilken snygg käp jag hittade i stan idag! Dock fanns den bara i beige och kostade 1500:- men jag ville ha i svart och jag vet att det är mycket billigare att beställa av den kedjan på nätet. Mycket riktigt kostade den bara 1000:- på nätet och den fanns i svart men min storlek fanns inte kvar! Det fanns bara storlek 12 och jag vill ha en 8a... Aja får hålla koll ifall den kommer in igen för den är ju verkligen dösnygg, eller vad säger ni?!

Brott vi minns...
Publicerat 2010-12-19 kl. 23:15:08

Jag håller på att läsa en fakta bok om uppmärksammade brott i Sverige genom tiderna. Mycket intressant om man gillar fakta om sådant - hett tips från nörden själv när det kommer till brott och kriminalitet haha. Om jag inte visste att jag ville jobba med naglar så skulle jag utan tvekan bli kriminalere!

Pulka!
Publicerat 2010-12-17 kl. 16:56:28

Hej bloggen! Igår var det något konstigt med blogg.se så jag kunde inte logga in och skriva nåt inlägg... Så att ni vet! Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan och jag slutade runt 2. Efter det köpte jag godis med Jessi och sen åkte jag hem med mami. Nu ska jag packa för att åka till kungsängen, vi ska nämligen vara några hos Niklas och laga mat och sen åka pulka! Det ska bli superkul! Nästan som att bli barn igen haha... Senare lär det bli mys med spel och så. I morrn ska jag åka till Kista med pappa för att köpa julklappar (vilket börjar bli brådis då jag inte köpt en enda än haha). Ha en trevlig kväll <3


(Bild från google)

Leopard naglar
Publicerat 2010-12-15 kl. 22:05:26

Idag var Ylva här på återbesök och hon valde denna gång franska med leopard mönster på ringfingrarna. Leopard mönstret är i svart med silverglitter. Fiiiiint <3

Kameran krånglar...
Publicerat 2010-12-15 kl. 21:34:34

Min kamera krånlar så jag kan inte få över bilderna på de super balla naglarna jag gjorde idag. Pappa får hjälpa... Får se om det funkar, hoppas! Hörs annars i morrn <3

Leopardnaglar...
Publicerat 2010-12-14 kl. 23:37:21

Ett mönster som jag har lärt mej är leopard vilket är riktigt snyggt om man vill ha lite fräsigare klor hihi... Jag ska visa bild sen när jag har gjort en bra provnagel. Bilden nedan är från google!

Naglel bilder
Publicerat 2010-12-14 kl. 23:31:16

I söndags hade jag två kunder vars bilder jag ännu inte lagt upp så de kommer nu och idag kom även Elin, Felicias lillesyrra. Alla vill ha jul/nyårs naglar så rött, silver och guld är vanliga färger. 


Emma var här på återbesök och valde även denna gång franska, fast denna gång med en röd rand.

Amanda var här på återbesök och valde denna gång grön färg med rött mönster. Läckert!

Elin som var här idag valde guld med silver och vita streck.

Lucia bilder
Publicerat 2010-12-14 kl. 23:23:52

Här kommer de utlovade lucia bilderna:


Mikkan!

Söta Sofia

Haha glada Elin <3

Fina Malisa

Amanda och Jonny i turnebussen

Arvid och Markus

Kourosh hoppar(?!)

Igår var det lucia...
Publicerat 2010-12-14 kl. 12:26:40

Hallo allla readers! Igår var det lucia så då var det till att gå upp 04.30 för att sedan vara i skolan 06.30. Vi reste sedan runt med en "turnebuss" och lussade på olika företag. På kvällen avslutade vi med att sjunga i St: Lukaskyrkan i Kallhäll för föräldrar och vänner (jag har några bilder som jag lägger upp när jag kommer hem för just nu är jag i skolan). Ikväll har jag en nagelkund och sedan massa plugg... Usch usch! Glad lucia i efterskott eller vad man nu säger, hörs senare!<3 


En superbra jullåt!

<3
Publicerat 2010-12-09 kl. 22:28:37

Är man älskad, 
ser man mer
än bara sig själv.

Winter nails
Publicerat 2010-12-09 kl. 22:00:50

Idag var en gullig tjej som heter Emma här för att få fina nails. Hon valde att glittret skulle fejda ut och sen krummilutt-streck och en liten "bling".

Nighty nighty!
Publicerat 2010-12-08 kl. 22:43:13

Jag är liiite förkyld vilket är lite jobbigt när man går musik som jag och måste sjunga dagarna i ända, det låter ganska så nasalt hihi... Jag har fått för mej att det redan är fredag i morrn vilket gör att veckan känns ännu längre vilket inte är så kul. Nu ska jag dock gå och sova, hoppas jag drömmer om min drömprins Ed Westwick! Har är ju bara för snygg! God natt på er alla där ute <3

Vinnare av tävlingen!
Publicerat 2010-12-08 kl. 20:11:07

Vinnare av tävlingen är Erica! Hon kom med flera roliga och speciella förslag, speciellt fastnade jag för Classy Claws. Jag har dock lite egna förslag så jag får se vad det blir! Tack för alla förslag allihopa. Håll ögonen öppna för nästa tävling som kommer om ett par månader eller så.... Puss <3

Juliga vinternaglar
Publicerat 2010-12-07 kl. 22:23:16

Idag har Karolina och Tiina varit här och fått sina naglar vinter fina. Karolina valde att göra likadana naglar som mej (vilka jag inte har fotat än) fast med mörkblå färg och Tiina valde rött glitter.



JAG HAR UTSETT EN VINNARE AV TÄVLINGEN SOM AVSLUTADES I SÖNDAGS! JAG MEDDELAR DENNE I MORGON OCH GÖR ETT INLÄGG OM DET! Puss och god natt <3

Nails...
Publicerat 2010-12-05 kl. 18:02:51

Idag var två tjejer här som heter Therese och Josefin. Therese valde mörkblåa tippar och Jossan valde vita lite rundade tippar.

Dagens naglar
Publicerat 2010-12-04 kl. 14:36:19

Idag var Alexandra här på återbesök. Denna gång valde hon rosa/lila glitter med snöflingor på.



Glöm inte att gå med i min tävling som avslutas i morgon!

Jag <3 Stickat
Publicerat 2010-12-03 kl. 14:12:50

Hejsan bloggen! Idag hade jag en kort dag i skolan, började 11 och slutade strax efter 12. Innan skolan hann jag in en snabbis på H&M för att köpa en tröja jag hittade igår som jag la undan. Bilden är dock inte riktigt rättvis då den ser stor och kort ut på bilden fast i verkligheten är den mer kroppsanpassad och längden är ca ner till mitten av rumpan. Mycket fin färg dessutom! 299:-

Lussebak
Publicerat 2010-12-02 kl. 21:20:44

Idag efter skolan bakade jag och mami lussekatter. Jag känner en svag doft av saffran i huset men det skulle nog luktat mer om jag inte var tept i näsan haha. De kom precis ur ugnen och ser supergoda ut! I morrn ska vi baka pepparkakor i kyrkan så då blir det mer bak. Julbak är så otroligt mysigt om man bakar tillsammans med någon eller några och lyssnar på julmusik. December är verkligen min månad! 


Kolla vad jag lyckades få till, en björn! Men han gick dock inte att grädda så även björnen fick bli en (lusse)katt.

Mamma sätter i russin i kattisarna...
 


Världens bästa julmysar låt!

Julnaglar
Publicerat 2010-12-01 kl. 20:27:42

Rött är ju bara såååå juligt! Kolla vad fina Idas helröda naglar blev: