Idre snart snart snart!
Publicerat 2010-02-26 kl. 23:26:43

Det blev inga foton idag i UBG för att tekniken strula, men men, vad gör det! Istället åkte jag hem och fixade mina naglar som blev så här:

 







Nu ska jag gå och görja packa, haha! Jag är INTE ute i god tid men spela roll... Jag ska försöka fota massa och sedan lägga upp lite  bilder. Antar att det här är mitt sista inlägg innan lägret så ha det så bra alla, jag kommer tillbaka på torsdag kväll någon gång. Pöss pöss!

Morrn morrn!
Publicerat 2010-02-26 kl. 10:04:37

Nu bär det av mot UBG om någon timme för att bli fotad med Ida. Troligtvis kommer jag kunna lägga upp några blider här! Ha det så bra idag!

Irya's Playground
Publicerat 2010-02-25 kl. 19:47:36


Ett av mina favoritband just nu - Irya's Playground

25/2
Publicerat 2010-02-25 kl. 19:34:45

Dagen har varit en helt vanlig dag. Vakna. Skolan. Hem. Sova? Väl hemma gjorde jag amerikanska pannkakor med rårörda blåbär. Det var det godaste jag ätit på länge.

Idag har jag köpt en ny mascara - Fiberwig. Det är en japansk mascara jag provat tidigare som jag vet fungerar. På typ 3-4 veckor har jag provat 3 olika mascaror och alla har varit jätte dåliga, utom Fiberwig som är den tredje och som är jätte bra tycker jag (kan rekomenderas).

I morrn ska jag till Jennifers skola (UBG) och jag och Ida ska bli fotade i studion med tema aggerition. (Jag är ju ledig på fredagar haha). Sen ska jag hem och packa och göra om mina naglar innan resan till Idre. Jag tror inte jag har nämnt att jag ska åka dit men jag åker med min kyrka på lördag. Vi blir inte så många men det blir bara mysigt tycker jag. Insåg precis att jag har lov nu!!! HÄRLIGT! (Men varför känns det så overkligt och som att något saknas?!)

Tid för sörjan även i skolan...
Publicerat 2010-02-24 kl. 10:55:33

Sitter i datasalen omringad av klasskompisarnas och okändas prat och skratt. Själv sörjer jag min plattång och kan knappt tänka klart. Hur kunde den bara försvinna? Jag vet inte. Jag vårdade den så väl och älskade den av hela mitt ohela hjärta. Gårdagens kväll fick spenderas med en liten skitplattis som knappt klarade av att platta mitt lockiga hår. Det tog fan över en timme så snälla plattång, kom tillbaka så snart ditt äventyr är över! Du vet att du behöver mej...

Jag gråter en tår,
över mitt lockiga hår.
Det är nästan krulligare,
än ett krulligt får. 
Jag gråter en tår, 
över mitt fula hår.
  

PLATTÅNGEN ÄR BORTA!
Publicerat 2010-02-24 kl. 10:46:07

EFTERLYST plattång lämnas till dess rättmätige ägare (MIG) snarast! Jag har inget liv utan den och den försvann i söndags. Om DU hört, sätt eller vet nåt så hör av dej!!! 
 

23/2
Publicerat 2010-02-23 kl. 20:52:14

Idag gick jag upp vid halv 6 eftersom jag skulle duscha. Tröttheten trodde jag skulle göra så att jag gick av på mitten men när varmvattnet väl strömmade längs kroppen kvicknade jag snabbt till och dagen tog snabbt fart. Lektionerna kändes långa och rasterna för korta så dagen var, ja, en vanlig dag helt enkelt! IV-valen gjordes idag och med förfalskad vårdnadshavsnamnteckning lämnades den in med valen: 
1. Litterär gestaltning (Kursen innebär att skriva och att litterärt skapa) 100p 
2. Massage och avspänning 50p
3. Textil, färg och form 50p
4. Filosofi A 50p 
I 2an vill jag läsa 150 poäng och likadant i 3an (=300p). I 3an vill jag läsa svenska C och engelska C troligtvis. 

Morgondagen kommer spenderas först i skolan, sen bär det av hem till Klara och sen till Vällingby till Jonnys kyrka där jag sedan blir hämtad av mor eller far min. Det blir troligtvis en bra dag eftersom min inställning är sådan, jag ska ge allt en ärlig chans från och med nu. 

På lördag så far jag till Idre med kyrkan, då blir det att åka skidor och umgås med vänner! Det kommer bli riktigt kul och skönt att komma iväg och göra något. Tredje året för mej blir det och andra gången i Idre. 

Nu ska jag gå och platta mitt hår, jag orkar inte med hur jag ser ut just nu och det har varit det jobbigaste idag, jag har känt mej så otroligt ful! Det går inte ens att beskriva så någon förändring måste göras så därför ska jag platta håret och hoppas på att jag känner mej lite, lite, finare... men men, vissa dagar är det okej att känna sej ful och idag var en sådan dag.  

     


Bild på mej och Lovisa förra året i skidbacken i Funäsdalen (saknar mitt mörka hår!!!)

20-21/2
Publicerat 2010-02-21 kl. 01:04:03

Sitter hemma hos Karro vid datan. Det har varit en bra dag idag och min första lediga dag från musikalen på länge. Det var skönt även om det kändes som att något fattades. Jag ska lägga upp bilder så fort jag kan men jag kommer inte hem förrän på måndag... Ha det så gött!

18/2
Publicerat 2010-02-18 kl. 23:29:11

Inga ord kan beskriva hur trött och frustrerad jag är på allt och alla... finns inte så mycket att säga egenkligen men jag bara orkar inte. Fan. Jag orkar inte.

Idag har varit en jobbig dag eftersom jag inte som så mycket i natt, typ 6 timmar men så är det när man inte kan somna och sedan ska upp vid halv 7 (O JA jag älskar att bo på landet... not! Byta??). Ikväll var det musikalen som gällde som vanligt. I morrn sker därimot en förändring för då kommer jag sitta i publiken istället för att vara bakom scenen vilket ska bli kul. Efter musikalen ska det bli typ eftermingel med alla inblandade och gammla elever som tidigare år gjort musikaler i samgymnasiet. Hoppas det blir kul i alla fall... 

Lovisa kom hem idag vilket gör mej jätte glad för jag har saknat henne så. Jag ska förbi henne i morrn! JA! <3
Nu ska jag kolla på Lost innan jag lägger mej till sängs...

Tankarna snurrar 
slutar aldrig
Karusellen går
dag som natt 
Jag hatar den 
och orkar inte mer
Tankarna blir bara
fler och fler
 

TRÖTT!
Publicerat 2010-02-10 kl. 07:18:44

Jag är jätte jätte jätte trött, sover typ 7 timmar varje natt och jag brukar sova typ mellan 8 och 10... Idag ska jag följa med en i musikalen till en tattueringsstudio, han ska få påmålade tatueringar som han ska ha i musikalen. Ikväll slutar jag tio igen... RENT är mitt liv just nu haha -> Vakna -> RENT -> Hem -> Sova!
Ciao!

RENT
Publicerat 2010-02-09 kl. 07:18:23

I går var jag i skolan till klockan 9 som sagt, men det var roligt. Det är så härlig stämning och alla  är så trevliga! Idag ska jag vara där till klockan 22 så det blir en lååååååååååååång dag... Troligt vis kommer lite publik också, man blir otroligt sugen att själv stå på scen men det blir om ett par år. Jag ska försöka fota lite idag också, kameran ligger i väskan men jag glömmer så lätt.

Nu ska jag sminka mej och sen ta bussen till skolan (som förhoppningsvis dyker upp idag, hata SL ibland asså), ha en bra dag!

7/2
Publicerat 2010-02-07 kl. 19:13:34

Jag orkar inte skola i morrn, ångest altså... Jag vill vara hemma och sova och plugga det ag behöver plugga och inte gå på massa andra skit-lektioner! Men större delen av dagen kommer jag nog ägna mej åt musikalen RENT, (köp biljetter --> här) där jag som sagt hjälper till med kläder och smink, det är verkligen kul men det tar upp mycket tid och är sena kvällar... På lördag är det premiär!!!

Idag har jag mest tagit det lugnt, tänkt och suttit och tränat nailart och läst massa på nätet... ÅH jag önskar jag var utbildad och kunde skapa så snygga naglar som andra kan! Men det får vänta tills efter gymnasiet, en kurs kostar ju typ 30 000:- och det har jag INTE råd med hihi! 

Jag ska nog gå och lägga mej tidigt ikväll, ska vara i skolan till typ klockan 9 i morrn eftersom det ska vara genomdrag av hela föreställningen, det kommer vara genomdrag varje dag från och med nu tills premiären. Jag väntar just nu på mami och papi för de kommer hem med pizza, mums! Jag lyssnar även på Blink 182, har inte lyssnat på dem på ganska länge och de väcker massa minnen... positiva? negativa? Jag vet faktiskt inte men jag tänker ganska mycket bara. Typiskt mej. I alla fall senaste tiden. 

Lovisa (hon är som en storasyster till mej) är i Indien, hoppas hon har det bra. Jag saknar henne grymt mycket just nu! Hon ska vara borta nästan en månad och jag vet vad sån tid kan göra när man är ifrån varandra, men jag vet att hon alltid kommer finnas där, att hon kommer tillbaka som den Lovisa som lämnade och det känns tryggt. Vi behöver inte ens hålla kontakten för att veta att vi har varandra. <3 

Ha en fortsatt bra kväll!   

Mysig lördag
Publicerat 2010-02-06 kl. 16:50:47

Natten spenderades hos Sofia med prat och mys och lite sova. Innan var vi i kyrkan, men jag sov typ bara, somna på en kyrkbänk haha. På morgonen åkte vi till skogas Second hand affär och jobbade mellan klockan 10 och 14 vilket var jätte jätte mysigt! Massa goa och glada människor som strosar runt, handlar och fikar. Jag satt mest i kassan vilket passade mej utmärkt.
I kväll kommer Amy och Freja hit, vi ska typ kolla på film och ha det mysigt. Jag har inte träffat dem på jätte länge så det blir nog kul.

Jag känner såååååååå för att göra om mina naglar men jag tänker vänta tills mina nybeställda geléer kommer, jag längtar!!! Jag ska nog bara göra vanlig fransk manikyr och göra fin nailart på istället för glittertippar hihihi!

Ha en fortsatt bra lördag


4/2
Publicerat 2010-02-04 kl. 21:12:27

Mycket har hänt sedan jag senast skrev, jag har varken orkat eller haft tid... Jag ska inte se det som nåt krav att blogga utan göra det för att jag vill!

Det har hänt/händer så mycket just nu så jag vet inte vart jag ska börja, jag tror/förmodar att de flesta vet att jag nu mer är ensam, altså singel (det var ett tag sen). Jag hjälper till i musikalen RENT som har smygpremiär på onsdag, jag jobbar bakom scenen med kostymer och så vilket är roligt eftersom jag kännen 2orna och 3orna så bra. Jag har fyllt 17 år!
Okej, det var kanske inte så mycket som hänt/händer just nu, men det känns så! Måste bero på att det är sånt sm fyller mina tankar hela tiden och påverkar vem jag är och vem jag håller på att bli... läskigt att tänka så egenkligen... Tur att jag har så otroligt bra vänner som hela tiden omsluter mej med kärlek, jag vet inte vad jag hade gjort utan er!!! <3

Jag håller nagelintresset vid liv i alla fall, det är jätte kul och jag har precis gjort nya beställningar så jag har massa nya prylar, geléer och annat! Jag fixar naglar till vardags eller till fest för 150:- ifall du, eller någon annan du känner vill ha fixade naglar till bra pris. Jag ska försöka bli bättre på att fota alla naglar jag gör och sedan lägga upp det här.