18!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicerat 2011-01-30 kl. 02:14:43

Nu är jag 18 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ville bara säga det haha! Natti <3

Ny beställning på G!
Publicerat 2011-01-29 kl. 14:57:10

God middag alla! Gårdagens tjejmiddag vart superlyckad och nu är det dags att städa och ladda om inför nästa kompisgäng som kommer ikväll.
 
Jag har även beställt hem nya nagelgrejer idag, jag ska nämligen börja jobba med ett nytt nagelmärke som verkar bättre. Dessutom finns det färggeléer också så att man kan välja det om man inte vill ha glitter, men jag beställde bara vanlig fransk och svart nu för att testa. 
Här kommer också bilderna på mina egna naglar som jag har lovat så länge! Blommorna är handmålade av mej!
Ha en grym dag! Puss! 

   

28 JaNUARI
Publicerat 2011-01-28 kl. 12:29:48

Hejsan godingar! Jag sitter här i datasalen i skolan och skriver ut låttexter. Snart har jag matte och sen afroensemble. Ikväll blire tjejmiddag med tjejorna så det kommer bli awesome! Ha en bra dag <3

Sooova!
Publicerat 2011-01-27 kl. 22:39:36

Nej jag håller på att somna, gäsp! Jag lägger upp bilderna på mina naglar någon annan dag... God natt på er! <3

Eftermiddag
Publicerat 2011-01-27 kl. 14:28:44

Jag kom precis hem från skolan och har gjort mej en stor kopp te. Snart ska jag plugga och senare tänker jag lägga in ett inlägg här på mina egna naglar som ni inte har sätt än. Vi hörs!

Hemma hos Jempa
Publicerat 2011-01-26 kl. 19:42:43

Tja tja bloggen! Ikväll raporterar jag fån Kungsängen i Jennifers mysiga lägenhet. Vi har precis ätit supergoda pannkakor med blåbärssylt och glass, kan det bli bättre?! Jag har även pluggat en del. I morrn är det skola som gäller och sedan blire hem för att plugga och städa (förberedelser inför helgen).

Nej jag måste bara säga att jag vill att det ska bli vår ute nu så att jag kan använda alla mina nya kläder och min ursnygga skinnjacka! Snön kan få smälta, det är dags nu... I London var det på väg mot vår för där såg jag till och med snödroppar. Någon annan som håller med mej om att vintern kan gå i ide nu??
Nu ska vi kolla på film. Vad vet vi inte än. Ha det bäst <3

Nageltryck
Publicerat 2011-01-26 kl. 10:52:42

Morrn morrn! Igår hade jag min andra lektion av IV-kursen textil, färg och form som jag har valt. Vi skulle skära ut ett personligt mönster och sedan trycka det på papper. Jag valde så klart att göra en nagel! Kanske blir den min företagssymbol, eller vad tycker ni?? <3

 

Myskväll(ar)!
Publicerat 2011-01-25 kl. 22:26:03

Ikväll har varit en riktig myskväll med att kolla ikapp serierna jag följer och dricka te med Digistive. I morrn kväll kommer det dock bli ännu mysigare för då ska jag hem till Jennifer för att äta middag med henne och Ida och sen bara umgås. Jag ska även sova där. Jag älskar när man tar sej tid för vardagsmys! Det är verkligen värt! 
Nu ska jag gå och sova. Puss på er! 

Jag saknar tiden som var, 
kan vi inte bara börja om? 
 

 

Gårdagens naglar
Publicerat 2011-01-25 kl. 19:20:24

Igår var Matilda och Ida här för att få sina naglar prydda. Det är alltid lika trevligt när de kommer! Ida valde franska med tunnt lager av vitt glitter på tippen och lika så ville Matilda ha fast med handmålade silverblommor och prickar på ena ringfingret.

I'm back!
Publicerat 2011-01-25 kl. 19:10:37

Hejsan alla! Nu är jag hemma för att stanna och bloggningen kommer bli så mycket bättre, lovar! I London vart det mycket shopping så jag orkar nog inte fota allt men det vart i alla fall 5 par skor (två par ballerina, två fest skor och ett par vinterklackar), 5 koftor, 2 fest klänningar, en trechcoat, strumpbyxor, strumpor och MASSA mer hihi, var ju på Primark bl.a.

Nu är det bara att ta igen allt i skolan för jag ligger efter ganska regält så inga naglar på ett tag, vilket är tråkigt.
Annars så fyller jag 18 på söndag!!!!!!!!! AHHHH!!!!!! Som jag har väntat, längtat och räknat till denna dag! Underbart! Det kommer kompisar över och sen släkten på söndag. 

 
Jag och Julia Roberts hihi!  

London!
Publicerat 2011-01-21 kl. 21:35:43

Sorry att det aldrig vart nagon updatering men det beror pa att jag ar i London! Kommer hem pa sondag... Ha det bast! Love <3

Hemma igen!
Publicerat 2011-01-17 kl. 21:57:47

Hejsan bloggen! Det var ett tag sen eftersom jag kom hem från Thailand i fredags. Här i Sverige är det kallt, fast inte lika kallt som innan jag åkte för nu är det ju konstigt nog plus grader. Jag har haft det super härligt med sol, bad och shopping. Jag lägger upp lite bilder senare.

Idag var första dagen i skolan sen innan julen så jag har mest pluggat idag efter skolan. Jag måste ta ikapp det jag missade förra veckan för på onsdag kväll åker jag och mamma till London (hihi). Det blir min 18-års present så vi ska shoppa, gå på musikal och turista lite, jätte mysigt!

Igår gjorde jag om mina naglar så bilder på det kommer i morrn. Vi hörs då! Puss<3


Jag i paradiset!