Nagelboooomb!!!
Publicerat 2011-06-29 kl. 21:52:03

Här kommer en BIG nagelbomb! Beskrivning står under varje bild...


Före: Evelinas nagelutväxt efter typ 4 veckor. Hon kom för att ta bort naglarna helt.


Efter: Naglarna är borta och insmörjda i nagelolja.


Före: Idas naglar med utväxt.

Idas naglar efter. Franska med lila dimonds, najs!



Elins naglar.

Emmas naglar.

Snart...
Publicerat 2011-06-29 kl. 18:44:59

Hejsan bloggen! Snart ska jag och pappa gå till Fridhemsplan och äta på Donken, sen när jag kommer hem blire en BILDBOMB med NAGLAR! Hörs om ett taaaag!!!

Pirates
Publicerat 2011-06-26 kl. 10:51:48

Dålig uppdatering på grund av att jag har haft fullt upp med att jobba på fotbollsskola, umgås med vänner och massa annat... Jag har dessutom inte haft några nagelkunder på ett tag och inte haft något annat att skriva om. Men i början av nästa vecka drar det igån med massa nangelkunder igen, så då blire massa bilder, jag lovar!
Jag lovade ju dessutom bilder från min shopping, men kameran hade inget batteri så kunde inte fota då, ska se om jag kan göra det någon annan gång.

Idag ska jag först ta det lugnt och sedan gå på bio med familjen. Vi ska se Pirates of the Caribbean 4 vilken jag har hört ska vara bra! Vi hörs snart <3

15 Juni
Publicerat 2011-06-15 kl. 23:25:49

Go kväll alla godingar! Förlåt för dålig update men nu äre ju sommarlov och inläggen kommer komma mera spretigt, eller vad man nu ska säga, haha. Idag hade jag en nagelkund vars naglar jag tyvärr inte hann att fota, men vi ska se om hon själv kunde fota och ge mej bilderna.

Just nu sitter jag med påsar på fötterna då jag har smörjt in dem ordentligt med pepparmintsfotkräm och olja så att de ska bli lena och härliga. Jag älskar att göra lite sånna grejjer ibland, så som att hämta handkräm, nagelbandskräm och nagelolja och bara sitta och massera in det runt nagler och på händer, det blir verkligen skillnad efter! Jätte härligt! 

Jag har fått ett par frågor som jag besvarar i morrn samt att jag lägger in ett inlägg med det jag shoppade igår (hade en shopping dag i stan med mamma igår nämligen) och under den senaste tiden. Så vi hörs i morrn då, puss!   


Krämen jag använde kommer från The Body Shop och är jätte bra, rekommenderas!

Fråga!
Publicerat 2011-06-13 kl. 10:57:35

Anonym frågar:
Vad heter affären som du handlar i solna? 

Mimmi svarar: 
Hejsan! Affären heter KN Nail Products och ligger precis utanför själva shoppingcentrumet, nära busstorget och tunnelbanan. 
/Mimmi
 
 

Naglar...
Publicerat 2011-06-13 kl. 10:48:57

Hallu i sommarvärmen! Igår var Tiina här och hennes naglar hon gjorde för tre veckor sen hade suttit jätte bra, en som hade gått av, men annars satt alla perfekt och bara med utväxt. Denna gång valde hon gul fejdning med vita dödskallar, sommrigt och snyggt! 


Före


Efter

Sommarlov!
Publicerat 2011-06-11 kl. 23:17:43

Åh, jag har enterligen sommarlov! Jag har nog inte riktigt fattat det än men i morse sov jag till 11 typ och det är första gången sen innan påsk jag inte ställde en väckarklocka, så sjukt skönt!

I morrn ska jag med mamma och pappa till Barkarby för att kolla på inredning till lägenheten och lite annat, det ska tydligen bli lite dåligt väder så det är bäst att passa på...
På kvällen kommer Tiina hit för att fylla på sina naglar så jag lägger upp bilder senare på kvällen sen.

Nej nu ska jag sova, är jätte trött. Puss!


Jag i torsdags tillsammans med mina goa barndomsvänner Jennifer och Ida som tog studenten, grattis igen <3

Fruit nails
Publicerat 2011-06-08 kl. 20:13:54

Igår kväll var Matilda här och fick snygga naglar. Hon valde franska och efter många om och men så valde hon frukt och diamanter på nailsen, riktigt somrigt!

Natti natti!
Publicerat 2011-06-07 kl. 23:22:46

Gó kväll bloggen! Jag har precis ätit en skål med flingor och nu ska jag gå och sova. I morrn har jag skola på dagen med utomhuskonsert å allt, och på eftermiddagen kommer min farmor hit och jag ska göra hennes naglar fina. Idag var Matilda här och fick fina och fruktiga naglar (hihi), men jag orkar inte lägga över bilderna på datan ikväll så jag gör det i morrn istället. Puss å god natt <3 

Svar på frågor
Publicerat 2011-06-06 kl. 23:19:42

Här kommer svar på frågor jag tyvärr varit lite seg på att svara, sorry! Men här kommer de i alla fall:

Amanda frågar:
Jag har en fråga! Vad använder du för lim när du limmar på tipparna? Jag har det problemet att limmet ofta lossnar och att därför nageltippen går av så skulle vilja hitta ett bättre lim!

Mimmi svarar:
I början hade jag också svårt att hitta ett bra lim så jag provade några olika. Det jag kom fram till var att Depends rosa nagellim var det starkaste och alltså det bästa. Depends nagellim kan du köpa på Kicks, Åhlens, H&M eller andra vanliga affärer. När du limmar på tipparna är det jätte viktigt att det inte kommer under luft och att det blir luftbubblor för då släpper tipparna. Det är också viktigt att du väljer rätt storlek på tipparna, alltså att tipparna inte fläks ut eller är för stora. Jag klipper till mina tippar på sidorna så att de ska sitta perfekt på nageln.
Hoppas du fick hjälpen du behövde!
/Mimmi

Mikaela frågar:
hejsan. Undrade bara vart du beställer dina grejer ifrån? (:

Mimmi svarar:
Hej Mikaela!
Jag beställer mina nagelprylar från olika ställen. Filar, vätskor, glitter, penslar och annat hittar man billigt på
nagelgiganten.se. Jag har även köpt dekorationer på melba.se och j-nails.se. Min gelé beställer jag här, och är en tysk sida. Förut använde jag en gelé som kommer från farsibella.se, den gelén är också bra och den kan jag rekommendera.
Har du fler frågor är det bara höra av dej igen! 
/Mimmi 

Natalie Quist frågar:
Hejsan!
jag ska precis lära mig hur man göra naglar den stora frågan jag har just nu är hur gör man med glittret ? när lägger man på det ? eller det är en gele ? tacksam för svar :) 

Mimmi svarar: 
Hej Natalie! 
Glittret blandar man i building gelen och applicerar man efter baslagret. Det brukar även finnas glittergeléer att köpa till de oliga gelésystemen, men det är billigare och roligare att blanda själv. 
/Mimmi 

Natalie Quist frågar: 
hej jag har två frågor till nu när jag suttit och tänkt en stund :) var kan man köpa glittret och andra småsaker ?:)och vad använder du för olja att smörja in naglarna/nagelbanden när du är klar ?:) 

Mimmi svarar: 
På första frågan hänvisar jag till tidigare fråga i samma inlägg, där har jag länkat några sidor där jag köper de olika dekorationerna osv. 
Jag använder mej av Myrraolja som finns hos Dependsutbud då den är billig och bra (finns att köpa på Kicks, Åhlens osv.)! Det är vanligt att man kan köpa till exempel Mandelolja men den rekommenderar jag inte då det finns en del som är allergiska mot just mandel, därför rekommenderar jag Myrraoljan.
    

Nora frågar: 
Hej! Jag undrar hur man ska göra för att undvika dom små bubblorna man får av gelen? Det är så irriterande o se dom! (ja e nybörjare) och sen undrar jag i vilket steg du lägger glittret och om du blandar det med builder gel eller något annat? 

Du gör jättefina naglar btw! 
Mvh 
Nora 

Mimmi svarar: 
Hejsan Nora! 
För att undvika bubblorna måste du "rulla" upp gelén försiktigt ur geléburken och sedan när du applicerar inte "lyfta" gelén upp och ner för du bildas det luftbubblor. Lägg istället gelén du vill applicera som en kula på nageln och smeta försiktigt ut den. Det är svårt i början, jag lovar, men du kommer nog snart på hur det fungerar! 
Glittrat lägger jag efter baslagret och jag blandar den med builder gelén. 

Tack, vad glad jag blir! 
/Mimmi   

    

Dagens nails
Publicerat 2011-06-06 kl. 22:32:02

Idag har min barndoms kompis Emma varit här för att få snygga studentnaglar. Jag har inte träffat Emma sen vi var runt 10 år så det var jätte kul att träffas! Emma valde franska, fast vi målade över ett tunnt lager med chanpangefärgat glansigt nagellack, det vart supersnyggt! Efter Emma kom min vän Malisa med hennes syster Ida som skulle få fixade naglar. Ida valde franska med svarta blomklistermärken, fin fint!

Vatten marmorering
Publicerat 2011-06-06 kl. 10:48:28

Igår kväll provade jag mej på vatten marmorering med helt vanligt nagellack. Vatten marmorering innebär att man droppar ner nagellack i vatten, sedan skapar man ett önskat mönster i nagellacket och sedan doppar man nageln. Nagellacket blandar sig inte med vattnet eftersom nagellacket är lättare än vattnet, tänk er som olja och vatten. Jag vart lite halvnöjd, men det var ju faktiskt första gången! Resultat:



Klockan 12.00 kommer en kund idag, och sen kommer en vid halv 4. Jag fotar och lägger upp bilder som vanligt sen såklart!

Naglar is my life
Publicerat 2011-06-05 kl. 19:25:14

Jag har haft fem nagelkunder här de senaste två dagarna. I går morse kom Nathalie hit för att få fina studentnaglar. hon valde tre olika blå färger som fejdar ut med vita blommor. Efter henne kom Emma hit. Emma valde franska med rosa glitter över halva tippen och ljusrosa blommor. På kvällen kom min faster och 10-åriga kusin hit också, faster valde lila glitter och min kusin valde att blanda silver och vitt glitter med mönster liknande mitt fast rosa. 
Idag kom först Elin hit för att få fixade naglar. Hon valde vitt glitter med vita och silvriga streck och några klistermärken. Efter Elin kom Ban hit för första gången. Hon ska på bal därför valde hon att matcha sin gula klänning med gult glitter med fejdning då hon är nagelbitare. 

Massa naglar
Publicerat 2011-06-03 kl. 17:22:03

Här kommer bilder på naglar jag gjorde igår och idag: 


Idas naglar före! 


Idas naglar efter! 

My new nails
Publicerat 2011-06-03 kl. 17:08:51

I onsdags gjorde jag om mina egna naglar. Denna gång är de mycket speciella då jag filade dem snea, sen är det vitt glitter och blå dekorationsglitter, jag blev super nöjd!