Outfit
Publicerat 2013-04-23 kl. 00:45:04

Jag var på skiva i torsdags och då kände jag att det var dags för en lite mer somrig outfit, så det fick bli kortklännig med öppna klackar (som inte syns i bild dock). Svart spetsklänning är ju värsta klassikern, fungerar alltid, eller vad säger ni?! 
 

Naglar
Publicerat 2013-04-23 kl. 00:40:42

Här kommer ett par bilder på naglar jag gjorde för ett tag sedan! 

En liten tanke bara...
Publicerat 2013-04-22 kl. 18:26:19

Jag är så trött på pratet om att hitta en partner som ska komplitera vem du är. Jag tror inte på det. Vi är egna självständiga individer och man ska egentligen inte behöva någon som "kompliterar" den du är, utan som respekterar dej och som kan ta alla dina sidor - de bra och de dåliga. Visst, man kan hjälpa varandra att komma in på rätt spår när man är ute och cyklar, men att en annan person ska behöva komplitera är en helt annan sak. Att komplitera är ju att den ska behöva svara för något du inte har, men det kan bli jobbigt i längden. Jag tror det är viktigt att lära sej av varandra, det gör man ju av alla dagligen, men jag vet så många som kämpar med att försöka hitta någon som kan "fylla" en del som de själva saknar. Visst, jag förstår vad de menar, men jag tror att om man känner så, så är det nog mer att man behöver jobba på sej själv. Man måste kunna älska sej själv innan man älskar någon annan, och om man känner att man behöver kompliteras så har man troligtvis någon tomhetskänsla, ett hål, på insidan som man vill fylla - dvs komplitera en del av sej själv. 
 
Någon som känner igen sej? Jag gör det. Tror många gör det. Dock börjar jag förstå vart problemet ligger och har börjat jobba på det. Men ni får inte glömma att ni redan är hela i er själva och att ni inte behöver någon annans kärlek för det. 

"Du ska inte behöva bli den någon behöver. Du ska vara den du är, och den som behöver just dej kommer också finna dej och uppskatta att du är just du." - en tanke jag skrev ner tidigare idag 
 
Puss på er! 

Träningsverk. Te. Och tända ljus.
Publicerat 2013-04-16 kl. 22:30:15

Hejsan godingar!
Måste bara säga att jag älskar att ha träningsverk, då känns det verkligen att man har tränat tillräckligt hårt! Just nu har jag i rumpan och i magen... 
Sitter just nu i min säng och myser med te och tända ljus, tänker på livet och lyssnar på nyfunnen musik. Känns rogivande, jobbar mellan typ 09.00-21.00 i morgon, så behöver varva ner och bara ta det lugnt... 
 
Kvällens låt är denna, glöm inte att lyssna på texten... 
 
 

Naglar naglar naglar
Publicerat 2013-04-16 kl. 21:55:21

Idag har jag jobbat mellan 10.00-19.00 med endast 20 minuters rast, och då hastade jag i mej lunch. Usch, sånna dagar är så jobbiga, men jag får väl skylla mej själv som bokar in kunder så... Här kommer i alla fall lite bilder på några naglar jag gjorde förra veckan och idag. 
 
 

2013-04-09
Publicerat 2013-04-09 kl. 08:32:32

Nu ska jag sticka iväg till gymmet för att sedan ha fyra kunder, jobbar mellan 11-21. Jag uppdaterar oftast mer på instagram än här, så för er som vill följa mej så heter jag mimmiemilia där. Hoppas ni får en bra dag! 
 

Vårnaglar
Publicerat 2013-04-09 kl. 08:27:35

Här är ett set naglar jag gjorde i lördags med handmålad onestrokeblomma, vårigt och fint, ellerhur? 
 

Where you invest your love, you invest your life
Publicerat 2013-04-07 kl. 23:01:56

 
Kvällens låt är ingen mindre än Mumford and Sons låt Awake my Soul som är en av mina absoluta favoriter! Så galet bra! Texten berör mej just nu, så lyssna och ta in. Jag kan lyssna på den om och om igen....   

Naglar på nagelbitare
Publicerat 2013-04-07 kl. 10:39:00

Igår kom en kund som brukar bita på sina naglar, men inte så länge till, för nagelförlägning är en perfekt metod mot att sluta bita! Detta blev resultatet:  

Omotiverad dag
Publicerat 2013-04-04 kl. 23:53:55

Usch, idag har jag bara kännt mej så omotiverad och smått disträ, har inte kännt nån direkt glädje i nåt... Alla har nog sånna dagar, men de drar ner en så mycket. Hoppas att morgondagen blir bättre, då ska jag först jobba för att sedan gå på afternoon tea med mami i Gamla Stan, myspys! På kvällen blir det Kungsängen för att umgås med gänget! 

Ni får mer än gärna slänga in kommentarer, tankar och funderingar! Ser att det är många som har hittat tillbaka, eller hittat hit som nykomlingar vilket är jättekul! Men lämna gärna spår efter er... 
 
God natt på er <3 
 

Ett set av dagens
Publicerat 2013-04-04 kl. 23:30:00

Här kommer ett par bilder på ett set av dagen naglar gjorda på min längsta stammis Tiina! (Dock otroligt dålig kvalitét på bilderna, sorry!)
 

Light Elegance
Publicerat 2013-04-03 kl. 21:55:29

För er som undrar så jobbar jag med ett gelémärke som heter Light Elegance och som kommer från USA. Kemisten heter Jim och är otroligt ambitiös och villig att hjälpa oss som jobbar med märket, det känns alltså inte som att det är ett hemligt labb någonstans utan en seriös kemist som faktiskt bryr sej, vilket är otroligt positivt enligt mej! Märket har flera olika konsistenser samt färger och har exploderat på den svenska marknaden på sista tiden och många väljer att byta från sina egna märken till detta för att det har fått så pass gott rykte! 
Något annat som är bra är att många gelé- och akrylallergiker kan jobba med denna gelé, samt ha det på sina egna naglar. Ni får gärna ställa frågor, jag svarar mer än gärna! (Skriv gärna era mailadresser då så att ni kan se att jag har svarat!) Så att ni vet så är det dock bara dip. nagelterapeuter som får jobba med märket... 
 
 
 

Nails från senaste tiden
Publicerat 2013-04-03 kl. 21:31:55

Här kommer bilder på naglar jag har gjort på senaste tiden! 
 

Vad fyller ditt hjärta?
Publicerat 2013-04-01 kl. 23:34:41

Det som fyller ditt hjärta blir också ditt inre, och ditt inre formar vem du är utåt. Vem vill du vara? Hur vill du vara?Jag tror att det hjärtat är fullt av formar vem du är, för utifrån vad du har i ditt hjärta så agerar du. Vad du säger och hur du handlar kommer oftast ifrån ditt inre, dina värderingar och tankesätt formas utifrån vad du varit med om, och vad du har matat ditt hjärta med.
Våra prioriteringar i livet kommer också med detta, och det vi brinner för i livet vilar i våra hjärtan och blir våra prioriteringar. Detta öppnar upp vägar, drömmar och mål, vilket i slutändan formar vilka vi är här och nu, vilka vi vill vara och vilka vi i framtiden blir.
Se till ditt hjärta och låt ingen kliva på det, det är förmodligen det viktigaste du har.
 
 

Påsklovserbjudande!
Publicerat 2013-04-01 kl. 18:47:00

Har erbjudande på naglar nu under påsklovet, nytt set 495:- så passa på! (Gäller endast denna vecka) Kontakta mej på 070-480 60 51 för att boka tid.