KREEEETA!
Publicerat 2010-03-31 kl. 21:36:56

RESAN TILL KRETA ÄR BESTÄÄÄÄÄÄÄLLD!!!!! Vi åker den 24 april till den 1 maj! Såååå otroligt härligt asså, jag är helt överlycklig!!! Inga ord kan beskriva längre... Haha och jag som hade tänkt försöka sova nu men hur kommer det gå?? Inte alls! Men vad gör det för jag ska till GREKLAND!

I morrn har vi uppspel med ensemblena för musiklärarna då vi ska bli beömda för resultatet av frilagda veckorna, jag är jätte nervös men vad gör det jag ska ju till KRETA! Hahaha jag är så glad! Löv i hög på er alla <3



Bilder från hotellet! I lekplatsen kommer vi nog hänga för det mesta Tina och jag! Haha naaaat, stranden är det som gäller... Någon som är avis? Hihi!  

Soft dag
Publicerat 2010-03-30 kl. 13:45:53

Slutade tidigt idag, efter utvecklingssamtalet... Efter det så gick jag med mamma i Jakan centrum en liten stund och sen åkte jag hem. Nu ska jag snart åka hemifrån igen fast hem till Lovisa!

AHAHAAAAAA....
Publicerat 2010-03-29 kl. 18:35:27

AAHHHAAAAAAAA! Jag ska resa! Sista minuten med Tina och hennes mami plus två bröder! Verkar bli till Kreta i slutet av april så det är snart. Vi vill komma hem sommarbruna lagom till sommarn. Det kommer bli AWESOME och LÄTTE RULIGT att åka med Tina. Otroligt söt å härlig vän måste jag säga!
Fatta att bara åka bort en vecka så här mitt i allt! Vi kommer boka resan i morrn så det är 352% säkert att det blir en resa, YEY! Jag är hur glad som helst! KÄRLEK PÅ ER ALLA!

Sunwing Resort Makrigialos
Hotellpoolen (om det nu blir det hotellet haha)!

29/3
Publicerat 2010-03-29 kl. 12:16:13

Idag är jag ledig, YEY! Och sen är jag ledig på fredag också eftersom det är långfredag då... så denna vecka går jag bara 3 dagar i skolan vilket är mycket skönt! 

Haha i fredags vart det bowling med kyrkan i alla fall, jag och Lovisa hade bestämt att vi INTE skulle med, men sen var tydligen hela kyrkan övertagen av barn på barnläger så det vart att vi följde med... Efter bowlingen hängde vi med andra ungdomar på en ungdomssamling i Rinkeby vilket var kul. Sen vart det nattmat på Donken. 

På lördagsmorgonen blev det våffelfrukost, så det vart våfflor i alla fall! Sedan åkte jag hem. Kvällen spenderades hos en kompis Rickard (Jempa, min barndomskompis pojkvän) med flera goá vänner. 

Igår var jag bara hemma för en gångs skull vilket var skönt. Jag börjar få ordning på mitt nya rum nu så det är skönt. Idag är det lite samma sak som gäller, fixa rummet och sen måste jag få ordning på mitt nagelrum också för det är ganska stökigt.
Samtidigt lyssnar jag på Bon Iver. Mysig musik. Man kan tänka och bara vara. 
  

26/3
Publicerat 2010-03-26 kl. 15:30:32

Jag är sjuuukt trött, sov bara 5 timmar i natt nämligen vilket är olikt mej. Nissan (min katt) stod utanför rummet och jamade som aldrig förr, men jag orkade inte ha henne i rummet för hon bara lekte med allt...

Ikväll ska jag hem till Lovisa en stund och sen tänkte vi göra våfflor, gott gott! Sen får vi se vad som händer, jag ska sova hos henne i alla fall... Nu ska jag platta håret <3

Änkligen klar!
Publicerat 2010-03-25 kl. 22:59:04

Änkligen klar med mitt fördjupningsarbete om ozonlagret! Haha en timme innan tiden var slut, flyt jag har asså... not! I morrn ska jag upp tidigt (typ halv 6) så jag orkar inte skriva någon lång uppdatering... Pöss och good night... ehh och grattis på våffeldagen eller nåt...

 
Inte för att jag ätit våffla idag... det blir i morrn med Lovisa!

NyGeneration
Publicerat 2010-03-24 kl. 19:33:04

Plugg. Plugg. Plugg. Ja mer finns det inte och säga. Just nu sitter jag och jobbar med ett fördjupningsarbete i naturkunskap om ozonlagret. Ganska intressant faktiskt men det ska vara inne i morrn så jag känner mej ganska stressad.

I natt sov jag hos Lovisa vilket var mysigt. Vi gick upp tidigt för att hänga med NyGeneration som är en kristen skolgrupp som finns på skolan. I morrn är NyGenerationorganisationens konsertteam bjudet till skolan för att ha 2 lunch konserter, en vid 11 och en vid 12, BE THERE! IT WILL BE GREAT! (GRATIS DESSUTOM)

Plugg. Plugg. Plugg. På er. Ha det gött! 



  

22/3
Publicerat 2010-03-22 kl. 18:55:08

Dagen har varit lång men samtidigt ganska rolig. Mycket musik kommer det bli dessa dagar under frilagdaveckorna, men tiden kommer gå fort. Vi har utöver 3 låtar vi ska lära oss ett skriftligt arbete som ska göras. Av 3 uppgifter är jag klar med 2an och 3an vilket jag är mycket stolt över att jag redan är klar med. 

I natt sov jag ovanligt dåligt. Jätte dåligt. Måste vara den nya miljön som jag måste vänja mej vid antar jag. Hoppas denna natt blir bättre. 

Nu ska jag äta gröt och sedan fortsätta med mitt nya rum tror jag, pöss!  

Rosyln...
Publicerat 2010-03-22 kl. 18:46:19

Heter låten som går runt runt på min dator just nu. Älskar den. Finns inget mer att säga.

 
Tryck på play-knappen ovan för att lyssna.

Klänning?!
Publicerat 2010-03-21 kl. 20:24:18

Jag hittade en jätte söt klänning igår när jag var i Jakan centrum men jag kan inte bestämma mej om den är jag eller inte... vad tycker du?

21/3
Publicerat 2010-03-21 kl. 20:20:59

Kalaset hos Maria igår var jätte lyckat tycker jag! Trevliga människor och härlig stämning. Runt 12 fick jag och Evelina skjuts hem till henne, vi somna runt halv 2 så det var inte så farligt sent.

Idag har jag börjat flytta upp, innan bodde jag i garaget men jag orkar inte gå ut dit så fort jag glömt något eller så. Jag har fått ett rum på övervåningen istället, så annat än att flytta på allt (säng, kläder, prylar) har inte hunnits med. Nyss åt vi middag och sedan marengswiss (stavning?! haha) vilket var mycket mumsigt! Ikväll ska vi kolla på Johan Falk som går på TV. Mys mys på er!

  

Kväll 20/3
Publicerat 2010-03-20 kl. 18:14:19

Just nu är jag hos mormor på middag med familjen och farmor och farfar vilket är mycket trevligt. Senare ikväll ska jag och Evelina hem till Maria och fira henne för hon fyller 19 i morrn! Grattis i förskott baby! Vi ska bara chilla där, spela spel och kolla på film typ. Nu är det middag så pöss på er......


Jag och älskade Maria! <3

Godnatt
Publicerat 2010-03-19 kl. 23:18:01

Nu ska jag gå och lägga mej tror jag... I morrn är det upp hyfsat tidigt för att jobba i skogas secondhand affär vilket kommer bli kul! Hörs mer i morrn!

Nageldesign by Mimmi
Publicerat 2010-03-19 kl. 17:20:57

Idag har jag mest pysslat med naglar, jag har tränat via att måla lösnaglar och så. Jag har gjort om designen på mina egna också. ALLT är handmålat med nagellack! Här här lite bilder (färgerna på bilderna stämmer inte riktigt med de i verkligheten så vissa kanske ser lite konstiga ut haha): KOMMENTERA GÄRNA!







Min nya style på naglarna



Eclipse
Publicerat 2010-03-19 kl. 13:14:40


Ahhhhhh jag längtar som en tok tills att den kommer ut på bio!!!

GossipGirl...
Publicerat 2010-03-19 kl. 09:58:57

... är en av mina favoritserier. Såg precis senaste avsnittet (nr 14) och det ver verkligen ett sjuuukt bra avsnitt. Jag kan knappt vänta tills att nästa kommer! 

 
GossipGirl gänget!


Ed Westwick spelar Chuck Bass i serien och är såååå sjukt snygg! Jag älskar ävens hans karaktär<3

Morgon 19/3
Publicerat 2010-03-19 kl. 08:41:54

Bara för att jag gick och la mej så tidigt så vaknade jag klockan halv 8. Då gick jag upp och skrev elevrådsprotokollet haha. Jag är nämligen sekriterare i skolans elevråd. Det är ganska kul faktiskt. Nu ska jag gå och äta frukost! Pöss!

18/3
Publicerat 2010-03-18 kl. 21:55:25

Jag är hemma nu. Väldigt trött dock. Jag ska snart dra mej i sängs och läsa ut min bok, det kommer kännas som ett tomrum. Men jag har en bok till så det är lugnt. Jag har börjat lämna "Kalle Anka"-stadiet och börjat växa upp helt enkelt.
I morgon kan jag sova huuuuur lääääänge jag vill, sedan ska jag plugga och på kvällen träffa klasskompisar och kanske lite senare åka till kyrkan. Jag gör lite revolt just nu, jag har under 3 års tid hängt i kyrkan på fredagar och det är faktiskt kul att göra annat också. Haha i och för sej var det ju bara förra fredagen och kanske den här som jag inte var där så det är ingen stor grej. 

Nu håller jag på att somna så god natt på er <3

Tröttheten flyttar in, 
tar sin plats, 
drömmarnas fantasi tar snart över, 
det blir ännu en orolig natt. 
 
  
 

Plugg med bästa Lovisa <3
Publicerat 2010-03-18 kl. 18:39:30

Är hemma hos Lovisa och pluggar. Hur mysigt som helst! Nu ska jag dricka mer te men Lovisa tycker att jag ska dricka kaffe (ävenom jag tycker det är jätte jätte äckligt). Så te får det bli! Nu har jag helg haha, jätte najs tycker jag. Dags att fortsätta plugga... <3 

  
Älskar dej syster Lovisa <3

Ny design
Publicerat 2010-03-17 kl. 20:40:06

Ja då var det lite ny design på bloggen, bättre?! Nu finns det även kategorier utöver Allmänt och de är Naglar, Musik, Film och Mode och Outfit!   

17/3
Publicerat 2010-03-17 kl. 18:47:51

Jag sitter just nu i sängen och läser en bok jag knappt kan slita mej ifrån. Den heter "Som jag vill vara" med Katarina Von Bredow som författare, hon skriver riktigt bra böcker tycker jag. Jag läser egenkligen inte så mycket men ibland om jag hittar en riktigt bra bok så går det av bara farten. Jag gillar mer att skriva, allt från noveller till längre berättelser till dikter. Jag har ju som sagt valt "Litterär gestaltning" till 2an som IV-val då jag kommer få skriva massor.

Efter skolan idag så gick jag och Elin till Jakancentrum och gick i ett par affärer innan vi mötte Hind och Amanda, alla 4 gick då till Burger King och åt mat samt glass. Jätte mysigt!

I morrn har vi matte buffert dag som innebär att vi ska ha matte en HALV DAG! Jag ORKAR inte! Jag hatar hatar hatar matte!!! Inte okej!

I morrn efter skolan så har jag HELG! Som jag längtat! Och nästa vecka börjar våra frilagda veckor som innebär bara musik. Jaaaa!

Glöm inte att säga till om någon vill ha sina naglar fixade! Jag kan när som... PÖSS!

Trött
Publicerat 2010-03-16 kl. 21:24:19

Jag orkar inte anstränga mej och skriva om min ointressanta dag... Det enda jag kan säga just nu är att jag är totally DÖD för att jag är så trött! Puss på er i alla fall <3

Lite bilder från dagen + nya naglar!
Publicerat 2010-03-15 kl. 22:14:03

Jag har precis gjort klart mina naglar och det tog ca. 4 timmar haha. Det tar låååång tid att göra på mej själv men det är bara för att jag är så sjukt petig och för att jag bara kan jobba på en hand i taget. Men så här vart resultatet, vårigt så klart!: 
OBS: Inte så bra kvalitet på bilderna för att blixten måste vara på annars blir de bara mörka och då såg man ingenting istället!


Jag skrev tidigare att jag skulle få en jacka när mamma kom hem men det är mer en kavaj som faktiskt var riktigt snygg på. Från H&M:


Och bild på amerikansk pannkaka jag gjorde i eftermiddags med glass och typ rårörda blåbär <3
 



Nu ska jag gå och lägga mej så god natt på er <3

Och dagen flyter på...
Publicerat 2010-03-15 kl. 14:16:38

Nu har jag pluggat ett tag och jag ska snart fortsätta med det men jag ska ta en paus och göra amerikanska pannkakor. Mums!
Mamma har tydligen köpt en jacka från H&M till mej idag så det ska bli spännande att se hur den ser ut! Hon kommer inte hem förrän sent så jag får vänta...

När jag har pluggat klart borde jag kanske ta tag i mina naglar som går av en efter en, snart har jag inga egna naglar kvar utan bara tippar på alla. Egenkligen spelar det ingen roll men det är ändå coolt att säga att de är mina egna när de är riktigt långa. Tur att de växer ut igen! Denna gångens tippar får bli vårinspirerade men jag vet inte riktigt vilken/vilka färger jag ska ha än. Kanske grönt? Jag ska fundera på det medan jag gör pannkakorna! Pöss!  

New Moon <3
Publicerat 2010-03-15 kl. 10:37:06

Såg precis New Moon för första gången! Sååå SJUKT BRA! Längtar verkligen tills att nästa film kommer vilket är i juni! <3 

Sjuk
Publicerat 2010-03-15 kl. 07:27:11

Jag är hemma och är sjuk idag. Inte okej men jag kommer plugga och sova sova sova. Huvudet värker och kroppen skriker nej varje gång jag lyssnar på den. Helgen var ju väldigt hektisk på ett bra sätt men nu säger kroppen att sena nätter och oregelbunden sömn inte är något för mej. Klart jag inte lyssnar och detta tror jag kan vara orsaken till att jag blev sjuk, immunförsvaret är inte på topp helt enkelt.

Jag tror jag ska gå och sova nu... ZzZZzz...

14/3
Publicerat 2010-03-14 kl. 17:50:18

Ja då var jag hemma. Igen. Kyrkan vi var i hette inte Hope utan på något vis hade Steffi fått för sej det (hehe), den hette New Life. Vi hittade inte dit först utan virrade runt i över en halvtimma vilket var ganska kul. Konstigt nog kom vi inte försent ändå utan mötet var försenat så då hade vi tur! Dagen kan sammanställas så här: många rulltrappor vart det (vilket jag har fobi för eftersom jag får känslan av att jag ska rammla), många förvirrade skratt då vi inte hittade och för att inte verka allt för dumma så lekte vi turister då Steffi fick fråga efter Subway på engelska.

Inne på Åhlens:

Steffi: "Where is subway?" 
Woman: "You go down the stairs threw the tunnel..." 
Steffi: " I ment the eating place."

Haha subway (tunnelbana)!!!!!! Okej, kanske inte så kul men in action var det faktiskt det! Vi hittade aldrig till Subway utan det fick bli Sandys istället, lika bra enligt mej. Nu ska jag gå och städa och plugga. Tuddelililu!  

Morgon 14/3
Publicerat 2010-03-14 kl. 10:12:18

Låten som vann melodifestivalen tycker jag inte var rätt vinnare, Keep on Walking skulle ha vunnit!!!!!!! Men men, vi får vell se hur det går i det stora hela sen.
Idag ska jag med Steffi i min klass till en kyrka i stan som heter Hope. Efter det ska vi åka hem till henne och göra amerikanska pannkakor vilket kommer bli riktigt mys! Vi hörs nog senare! Pöss  

Friheten att få välja
Publicerat 2010-03-13 kl. 17:49:25

Jag hatar att många av mina vänner snart går ut gymnasiet och blir fria. Fria att göra vad de vill. Fria att ha valet att flytta. Jag önskar att jag också hade ett val. Även om jag kanske inte skulle flytta så skulle jag kunna om jag ville. Jag har lite inre panik för jag känner mej så efter på något sätt. Stressad att själv inte kunna röra på sej, välja vad man vill göra, utan jag är fast här. Allt går så fort just nu, snart är det sommar. Igen. Vad kommer hända sen? Ingen vet. Utom Du såklart.    

Lördagskul
Publicerat 2010-03-13 kl. 17:21:22

Gårdagskvällen vart riktigt lyckad måste jag säga. Jätte bra stämning och trevliga människor. Innan jag åkte till Viksjö så var jag hemma hos mormor och hade det mysigt. Blev bjuden på pannkakor och vi hade en trevlig pratstund.

Det här var kvällens outfit:


Jackan är ny och kommer från H&M 299:-
Vita linnet är också nytt och kommer från Gina Tricot 129:-
Strumpbyxorna kommer från H&M tror jag
Halsbandet som inte syns så bra på bilden kommer från Ur&Penn 69:-
Armbanden kommer från Lindex   

Så här såg jag ut på vägen dit:

Just nu kom jag hem från Lördagskul, ett projekt vi har där vi har undervisning, lekar och massa annat roligt för barn utanför kyrkan men i kristet syfte. Jag är jätte trött för det är verkligen krävande att hjälpa till men självklart även mycket roligt!

Ikväll ska jag vara med Felicia och vi ska åka hem till Niklas och kolla på melodifestivalen. Jag är verkligen inte insatt i den men det kan nog bli kul ändå. Ha en trevlig kväll alla! <3

GLASÖGON!
Publicerat 2010-03-12 kl. 10:23:52

Jag har under en längre period velat ha glasögon och nästa månad blir det verklighet! Eller jag hoppas på det i alla fall haha. Nej men igår i Jakan centrum så hittade jag ett par jag verkligen vill ha som kostar 700:-. Jag har inget fel på min syn (tror jag) så därför kommer jag köpa ett par utan styrka. Glasögon är sjukt snyggt på folk som passar i det. De som jag vill ha är i pilotmodell! 

De på bilden är från J.Lindeberg fast det är inte dessa jag vill ha utan bilden visar bara modellen! De som jag vill ha är faktiskt MYCKET snyggare enligt mej!  

11/3
Publicerat 2010-03-11 kl. 21:42:43

Jag orkade inte skriva igår, hade fullt upp hela dagen...

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag hade ett matte prov som jag inte tror uppfyller G vilket kommer vara mitt första IG någonsin! Ja! Not. Dålig jag är. Egenkligen. Men jag bryr mej inte faktiskt. Jag klarar det på omprovet i sånna fall.
Efter skolan drog jag och Elin i min klass till Jakan centrum och shoppade. Jag köpte en typ jacka, den är inte så varm men ser  verkligen ut som en. Sen ett halsband och ett linne. Jag lägger upp bilder i morrn eftersom det är min lediga dag så då har jag tid. Jag måste även plugga i morrn för det behövs, verkligen!
I morrn kväll ska jag faktiskt INTE till kyrkan som vanligt utan jag ska träffa kompisar från 2an och 3an. Det blir säkert kul. Men men... nu ska jag sova. God natt på er!   

Mimmis nagelstudio!
Publicerat 2010-03-09 kl. 21:26:34

Ja, jag har min egen studio faktiskt där det spenderas många timmar pysslandes med allt som har med naglar att göra. Naglar är min stora passion om du har missat det och jag vet att jag vill bli nagelteraput. En riktig utbildning kostar runt 30 000 kronor så jag har ingen möjlighet att gå en nu men efter gymnasiet så tänker jag kasta mej in i nagelbranschens värld direkt! Här är lite bilder på min studio och på lite av mitt material: 


Jag har fått hela rummet till att inreda hur jag vill och så här ser "nagelhörnan" ut. Detta är alltså inte mitt sovrum utan rummet används bara som nagelstudio.


Glitter glitter glitter!
 
 
Pastellfärgade geléer i 5 ml burkar - så söta!


Inte lite nagellack och nailart prylar! 

 
Gelé, penslar, tippar osv. 


Allmänt bra saker för naglarna. Nagelolja bla. 


Min UV-lampa som jag fick av farmor och farfar i julklapp och som fungerar utmärkt!

Om du är intresserad av att göra geléförstärkning med eller utan tippar så kostar det endast 150:- vilket är väldigt billigt jämfört med hur mycket det kostar i riktiga salonger. Det är bara att maila mig på [email protected] eller smsa/ringa om du har mitt nummer. God natt på er alla!   
 

Grön Raket
Publicerat 2010-03-09 kl. 20:45:28

Likabehandlingsdagen i skolan var mycket bättre än förväntad. Den var till och med rolig. Musik 1an, 2an och 3an delades i i fyra grupper. Våran grupp delades sedan in i små grupper om fyra i varje, uppgiften var sedan att skriva en låt med text och musik innehållande orden: Österrike, Grön, Raket, Vaccination och Kris. Sedan skulle vi spela upp låten för de andra. Så här vart våran: 

Grön Raket

Vers: 
Jag har en dröm, 
Jag vill åka till Österrike. 
Men det är samtidigt ett problem, 
För jag vågar inte,
Ta min vaccination. 

Ref: 
ll: I en grön raket åker jag dit ändå :ll 

Vers: 
Den kris jag haft, 
Är nu över raketen räddade mej. 
Nu är jag där,
allt är bra, 
jag slapp ta min vaccination! 

Ref... 

Text: Mimmi Kindström och Sara Wigsén 
Musik: Annica Höög, Jonny Nehl Othzén och Monika Appelqvist 

Mycket speciell och rörande låt om jag får säga det själv haha! Efter att vi skrivit låten och haft lunch så var det dags för en föreläsning som faktiskt var bra tycker jag. Inte så tråkig som vanliga föreläsningar. Den handlade om likabehandling så klart. Sedan var dagen över och det bar av hemmåt med Jennifer som sällskap. Hemma tände jag (helt själv! *stolt*) en brasa och satte mej och pluggade samhällskunskap eftersom jag har ekonomiprov i morgon. Något annat som händer i morgon är att klassen ska till riksdagen. Inte alls kul tycker jag för jag skulle hällre vara i skolan och ha svenska och sånglektion. Jag har bara haft två sånglektioner sen jullovet vilket suger! 

Vad lågt det vart, men men... PÖSS! 


Brasan jag gjorde!

Morgon 9/3
Publicerat 2010-03-09 kl. 07:25:38

Solen lyser men ändå är det -10 grader ute. INTE OKEJ! Jag får sånna otroliga vårkänslor när solen lyser så här tidigt på morgonen, får inte alla det? Även fåglar kan man höra sjunga i träden. På våren känns allting så okomplicerat, eller kanske inte helt okomplicerat men lite mindre i alla fall. Jag känner i alla fall så. Det är då känslor sprudlar och då man blir glad för det minsta.
Ha det bra idag!

 
Bild jag tog förra våren med Victoria <3

Blåbär <3
Publicerat 2010-03-08 kl. 20:33:36

Efter skolan åkte jag hem till Lovisa och åt hemma gjorda semlor med henne och Michael. I min semla hade jag blåbär. Såklart. Blåbär är mitt favvo bär - och kommer alltid att vara!

Ska snart sova om jag kan. Jag är så trött på allt bara. I morgon är det en ny dag med nya tag.

"Whatever tomorrow brings, I'll be there
With open arms and open eyes." - Incubus med låten Drive 

Jag längtar så till sommaren, då solen lyser och alla bara är. Då jag kan äta blåbärsglass i mängder och skratta åt gräset som kittlar under fötterna. Mysigt. Härligt. Underbart.
Våren är inte häller så dum, och dum som jag är så tar jag på mej min vår/sommarjacka till skolan vilket resulterade i att jag frös. Såklart. Att klä mej varmt är inte min starka sida. 

Natti natti på er alla <3 

 


<3 blåbär <3 blbär <3 blåbär <3 blåbär <3 blåbär <3 blåbär <3 blåbär <3 blåbär <3


 


Skolan
Publicerat 2010-03-08 kl. 15:06:42

Sitter i skolansdatasalen och jobbar på en svenska debatt, Sara är sjuk så jag jobbar på ensam. Vi ska argumentera för skoluniform. Kul. Verkligen. Inte. Jag orkar egenkligen inte men debatten ska hållas nästa svenskálektion som är på onsdag. 
Fick precis veta att vi ska ha likabehandlingsdag med skolan i morrn, våran klass kommer då delas upp och blandas med musik-2orna och 3orna vilket är ganska kul. 
Aja, nu måste jag jobba på svenskan!
 

Morgon 8/3
Publicerat 2010-03-08 kl. 07:10:50

Har precis ätit frukost som bestod av macka, te och juice. Nu ska jag sminka mej och sedan ta mej mot bussen. Jag är väldigt nöjd med dagens klädval så en outfit bild kommer upp senare. Ha en bra dag!

Hejdå lov! Hej skola!
Publicerat 2010-03-07 kl. 20:38:59

I morrn är det skola och det är då verkligheten kommer börja ta fart. Lovet har inte kännts tillräckligt långt men jag har fått ut mycket av det ändå. Det kommer bli ganska mycket plugga framöver eftersom ja ligger lite efter alla andra sen RENT, ingen som vill hjälpa mej med matte?! Jag är i desperat behov! Seriöst behov!

Jag kommer i alla fall få träffa Lovisa (om hon kommer till skolan) och Annica i morrn. Även klassen kommer jag träffa i morrn, vardagen känns ganska tom utan den även om jag kanske inte direkt går runt och saknar den, det känns bara som att något fattas. Aja, hejdå lov! Hej skola! 

Jag är otroligt trött och känner mej förvirrad. Dags att gå mot sängen och sortera alla tankar innan jag somnar. God natt!       

En tanke bara...
Publicerat 2010-03-07 kl. 15:19:11

Det är så otroligt svårt ibland att läsa av andra människor, om de mår bra eller dåligt, vad de tycker och tänker eller annat. Många låter livet rusa på och visar aldrig riktigt vad de känner utan om de får frågan: "Hur är det med dej?" Så är deras (nästan allas) standardsvar: "Jo det är bra..." även om man kanske inte mår så bra. Det är okej att säga att det inte är så bra ibland, det är okej att känna som man gör och att visa sin lite svagare sida. Alla har vi våra problem och nästan ingen mår helt bra, det kan kännas bra men på djupet har nästan varje männinska något de grubblar över som är jobbigt. Men, vi lever i Sverige och känsloförnekelse är en del av vardagen. Att visa att man mår bra är en levnadsstandard, att le, att skratta och att vara allmänt social mot folk man känner eller inte känner. Personer som känner en kan oftast däremot se igenom det falska skalet och det är för de man öppnar sej och berättar hur man egenkligen mår.  
Ville bara dela den tanken. 

  

6/3
Publicerat 2010-03-06 kl. 15:54:10

Ikäll ska vi fira Gustav. Vi kommer beställa mat (typ pizza) och sedan ta med den till kyrkan och äta och hänga där. Sen är det övernattning. Hoppas det blir kul men jag känner mej ganska trött och så. Tankarna börjar ta fart igen och jag känner mej lite stressad över allt med skolan. I och för sej är det inte så mycket kvar innan påsklovet, 2 vanliga skolveckor och sen 2 frilagdaveckor med bara musik och sen är det påskislov. -Håll ut Mimmi! Håll ut! - Oh yes I will! I hope... 

Nej men nu ska jag gå och duscha och fixa mej för ikväll, ha det gött alla! 


Vacker bild på mej och Michael i liften (Idre 2010) 


Gurra som ska firas ikväll!!! Grattis grattis!
  

När verkligheten hinner ikapp...
Publicerat 2010-03-05 kl. 12:57:08

Inser man att man ligger efter sjukt mycket i skolan och att man måste plugga resten av lovet vilket ger mej deprimerande tankar... INTE OKEJ! På kvällarna tänker jag hänga med vänner i alla fall så det gör mej lite bättre till mods. Nu ska jag plugga samhäll eftersom jag har prov på tisdag. Ha en bra dag!

Hemma!
Publicerat 2010-03-05 kl. 00:08:30

Ja, då var jag hemma från ett fantastiskt läger! Det har varit otroligt bra, mysigt, roligt mm. Jag har fotat och filmat massor i backarna samt chillet i stugan vi bodde i. Gården vi hade hyrt heter Länsmansgården och jag hade varit där vid ett tidigare tillfälle med skoga förr förra året. 
På toppen av backarna har det varit ganska (haha okej, JÄTTE) blåsigt och iskallt. Jag trodde mit anskite skulle behövas tinas i en micro men tur var så slapp jag göra det. För det mesta har jag åkt offpist (stavning?!) i skogen vilket är det roligaste av allt med att åka utför. Jag åker blades om jag inte nämnt det tidigare.

Gårdagen var den bästa dagen av alla, både i backen och sedan kvällen/natten. Jag sov sammanlagt typ 2 timmar i natt så jag har varit helt död idag. Jag åkte inga skidor idag utan åt buffe och sen bowlade jag med några vilket var kul (haha även om det inte gick sååå bra för mej!) Sedan åkte vi bussen hem vilket blev tid för att sova. Men men... Jag är trött nu så jag skriver mer i morrn och lägger upp bilder! Pöss!