Mösspåtagning!
Publicerat 2012-04-27 kl. 15:05:12

Idag har det varit mösspåtagning i skolan, vilket betyder att vi har tagit ett stort steg närmare själva studenten! Känns helt galet, men jag längtar som en tok!

Postat av: Cecilia

Hej!älskar din blogg, har nyss kommit in på den och har suttit och läst i snart 3 timmar. Den hamnar som favorit ;) hahaHar en fråga om detta inlägg: http://mimmiemilia.blogg.se/2010/october/dagens-naglar.html#commentDe första naglarna är lite mer grumlig eller vad jag ska säga och det andra är mer rosa, är det pga olika geler? Vilka i så fall om du minns :SOch sen har jag en fråga om det där med att bygga ut nagelbädden som du har gjort här: http://mimmiemilia.blogg.se/2010/november/naglar-pa-nagelbitare.html#comment, hur gör du det? Och vilken gele använder du dig av?Jisses, när du har gått utbildningen kommer du vara den mest eftertraktade någonsin, alla kommer vilja göra naglar hos dig. Kanske tom åker från Norrland och gör det :PSuperduperbra blogg!

2012-04-30 @ 17:29:17
URL: http://cecilias.spotlife.se
Postat av: Cecilia

Såg i ett tidigare inlägg nyss att du vill ha mailadressen också när man lägger en kommentar så slänger in den också nu :) Beroende av din blogg :P haha.

2012-05-01 @ 14:57:17
URL: http://cecilias.spotlife.se
Postat av: Emelie

Hej, har en del frågor då jag också hållet på med märket som du håller på med!Fråga ett: mina geléer läcker ur burkarna, gör dina det? Om inte, hur gör du för att undvika det?Fråga två: när jag lägger finish gelén så kan det bli raffligt/ojämt även om jag steget innan filat nageln jämn, för det uppstår som många små bubblor typ..? Det värkar som om den inte vill ligga på en torr yta ? Hur gör du?Fråga tre : hur lägger du glittret? Filar du på glittret ? Har du glittret direkt innan finish gelén? Blir det inte en ojämt yta då?Tack för en underbar blogg!!

Kram

Kolla gärna in min blogg och mina naglar :)

Mliizz.bloggplatsen.se

2012-05-05 @ 17:49:58
URL: http://Mliizz.bloggplatsen.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: