24 Februari
Publicerat 2011-02-24 kl. 13:14:03

Hejsan bloggish! Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har fortfarande inget internet hemma och sen håller jag på och packar en massa. Igår packade jag fyra flyttkartonger i bara mitt rum och jag är inte ens klar... Dessutom måste jag välja vilka kläder jag ska ha med till mormor och vilka som ska packas ner och som jag inte kan använda förrän om en månad... Ganska svårt då man inte vet hur temperaturerna kommer bli framöver, är det varma eller kalla kläder som gäller?! Får vell packa lite blandat. 

Idag ska jag hämta ut ett paket på posten, en ny UV-lampa! Det är en likadan som jag redan har fast den startar av sej själv när man stoppar in handen och har en HEL knapp (ni som brukar komma och göra naglar vet vad jag menar), så det ska bli riktigt skönt! 

Digital UV Lamp Lila (NG-03)

Huvudvärk kan komma plötsligt...
Publicerat 2011-02-21 kl. 21:30:23

Usch vad jag har ont i huvudet, inte okej! Jag har haft det ända sen klockan 3 och huvudvärkstabletten hjälpte typ inte... Hoppas lite sömn hjälper, jag är jätte trött.
I morgon ska jag och Elin redigera filmen (historieprojekt) och den blir verkligen bra tycker jag! Vi la ner ganska mycket tid i söndags och kom ganska långt, men det är ett par tre saker kvar. 
Nu ska jag gå och sova innan jag somnar på datan haha... Natti natt <3 


Bara jag som är rädd för iprenmannen?!

En vecka kvar
Publicerat 2011-02-21 kl. 12:29:56

Hallo! Sitter i skolan och tråkar... Jag började redan 8.20 så jag gick upp redan vid kvart i 6. Men men, snart är det slut med det, för i slutet av denna vecka flyttar jag!
Jag flyttar först till Jakan till mormor, vi kommer då bo hela min familj (4 pers) plus mormor i en 2a. Det kommer förhoppningsvis gå bra, jag har annars massa kompisar som jag kan bo hos. Jag flyttar till mormor den 1a mars och sen flyttar vi vidare till Kungsholmen den 1a april. Det ska bli sååå skönt! Just nu håller vi på med att packa för fullt så denna vecka kommer jag inte hinna göra så mycket annat. Dock måste jag hinna plugga också...

Det är i alla fall bara denna vecka kvar sen är det sportlov!!! Jag har massa inplanerat, bland annat träffa kompisar, ha min andra utgång, ha nagelkunder, plugga osv. Skönt ska det i alla fall bli! 

Ha det great! <3



   

Nails
Publicerat 2011-02-20 kl. 22:06:18

Ida var här i måndags och gjorde sina naglar. Hon valde franska med lodrätadiamanter och en silverblomma på ena lillfingret, vart superfint!
I torsdags kom Malin hit för att umgås och jag gjorde då hennes naglar med mina nya geléer och provade då den svarta färgen och hon valde svarta/silvriga leopardmönster, schnyggt!!! (Så nu mina vänner är det fritt fram att även kunna välja svart färg på tipparna!) 

Första utgången!
Publicerat 2011-02-20 kl. 19:59:35

Hejsan alla läsare!
Igår var min första utgång och den var inte så lyckat för vi hamnade på ett konstigt ställe med dålig musik och skumma människor. Som tur var var jag med trevliga människor så vi hade liiiiite kul i alla fall. Fast det slutade med att vi satt på Donken och käka istället haha. Men men nu vet jag vart jag INTE ska gå i alla fall! Innan var vi hos Jennifer (hon fyllde 19 i veckan så vi firade henne) där vi körde Chimmy Chimmy och hade kul, vi konstaterade att det hade varit roligare där än att dra ut men hur kunde vi veta det innan?! Det kanske blir ny utgång nästa helg... vi får se! <3


(Bild från google!)

Nya Converse
Publicerat 2011-02-13 kl. 19:55:28

Åhhhh om några veckor kommer jag få nya Converse för min farmor och farfar åker till Thailand på söndag och då ska farmor köpa ett par till mej! Jag skulle ha köpt ett par själv när jag var där men sen hände det en del grejer som komplicerade det hela, orkar inte dra hela storryn haha! Men men... jag får de lagom till våren, NAJS! 


Dock är det inte denna färg jag vill ha!

Nya glitterfärger!
Publicerat 2011-02-13 kl. 19:39:37

Här kommer lite bilder på nya glitterfärger. De färgerna som är i burkarna som sitter ihop fick jag av en nagelkund vilket var jätte gulligt gjort. De andra har jag köpt i en nagelaffär i Solna. 

 

Gårdagens naglar
Publicerat 2011-02-13 kl. 19:32:33

Igår var gulliga Matilda och Ida här på återbesök. Denna gång valde Ida ett rosa multiglitter, alltså det är typ rosa men glittrar i massa andra färger också, jätte snyggt verkligen (jag fick det av Amanda som var här i tisdags och fixade sina naglar)! Matilda valde vitt fallande glitter med ett kors. Kommentera gärna!


AAAHHHH!
Publicerat 2011-02-11 kl. 17:37:36

Jag gick precis in på google.se och sökte på bilder och skrev gelenaglar. Tror ni inte att en bild av naglar som jag har gjort kommer upp redan på 2a sidan!!!! Detär en tjej som har hittat min sida och lagt upp massor av mina bilder i ett inlägg och länkar till min blogg för att hon tycker att jag är så duktig, TACK! Vilken reklam!!! Jag vart verkligen superglad, 2a ssidan är ju hur bra som helst!!!!

Bilden som kommer upp när man söker på gelenaglar bland googles bilder!

Hos Lovisa!
Publicerat 2011-02-10 kl. 19:03:07

Bara jag som tycker att det kan bli vår nu nu nu?! Usch vilket vädervi har! Jag fick skjuts till skolan men problemet blev hur jag skulle komma hem... Det gick helt enkelt inte, så jag åkte hem till min goa vän Lovisa. Ikväll ska jag till kyrkan, det ska nog bli mys! Ni får ha en bra kväll <3

Ny beställning!
Publicerat 2011-02-09 kl. 21:34:26

Hejsan allesamman! Jag har precis klickat iväg en ny beställning med nya geléer och lite annat kul, bl.a. en svart gelé och ett hjul med så kallad fruktsallad (spännande va?! Tycker jag med haha!) Dock skickas den ända från Tyskland så det kommer ta ett par veckor innan den kommer fram... Frakten var konstigt nog billigare från Tyskland än från Danmark, men men...   

Nu ska jag sova, god natt <3 

Same typical story...
Publicerat 2011-02-08 kl. 23:04:13

Så fort jag har tid ska jag sätta mej och jobba på en ny design. Jag och Malin ska ut och fota till en ny header, så får se hur det blir men hon har en systemkamera så det lä bli bra! Hoppas ni kan stå ut med denna design ett tag till i alla fall... Tack alla ni som följer bloggen, jag uppskattar det verkligen <3

I morrn börjar jag inte förrän kvart över 11 så jag kan gå upp så sent som halv 9, helt underbart! Jag slutar redan vid 3 dessutom, så det är en kort dag... Efter skolan ska Elin komma hit och vi ska fortsätta spela in våran film som säkert kommer bli super! 

Oj vad veckorna går fort, i morrn är det redan onsdag, halva veckan är nästan över... Snart ska jag flytta också, den 1a mars. Fast till mormor först innan vi får våran lägenhet i april. Jag har börjat packa lite smått i mitt rum men i huset börjar det verkligen bli tomt, konstig kännsla när man har bott här i typ 14 år. Allt har sin tid. Nu ska jag sova, det har också sin tid hihi... Natti natti <3   

Söta naglar
Publicerat 2011-02-08 kl. 22:47:20

Idag var gulliga Amanda här för att få fina naglar. Hon har inte varit här sen i julas. Denna gång valde hon rosa med små kaniner vilket passar henne just nu då hon praktiserar på dagis, naglarna lä ju bli en hit bland barnen! 

 

Nya naglar!
Publicerat 2011-02-06 kl. 22:31:04

Under helgen har jag gjort om mina naglar. Denna gången vart det franska med blå/silvrigt glitter och leopardmönster på några naglar. Bilderna är inte så bra alls, jag ska se om jag inte kan ta några bättre i dagsljus, men vad tycker ni? <3


Ena handen...

...och andra handen.

Inte mitt fel, jag lovar!
Publicerat 2011-02-06 kl. 22:24:49

Hejsan bloggen! Förlåt för den dåliga updateringen men det är inte mitt fel utan min pappas, han har sagt upp internet av misstag en månad förtidigt så därför får ni nöja er med bara ett inlägg då och då tyvärr...

I helgen har jag och Elin börjat med våran historiauppgift på riktigt, att göra en film. Vi har gjort några framsteg så det känns superskönt! Vi kollade även på melodifestivalen, vilken sööög (men vad väntar man sej egenkligen?). Annars har jag bara gjort om mina naglar (lägger in separat inlägg för det).  

Annat kul som hänt är vell att jag och Malin var i Solna i torsdags där det vart shopping, jag köpte fyra nya glitterfärger, nagelklistermärken samt lite kläder och en parfym. Najs! 

   

Gårdagens naglar
Publicerat 2011-02-01 kl. 22:43:38

Igår var söta Sanna här med hennes mamma. Hennes mamma valde franska med silverrand och Sanna valde mörkblåa med en stenrand i olika blå nyanser och en silvrig i mitten.

Ännu mer shopping!
Publicerat 2011-02-01 kl. 22:38:35

Hjälp! Seröst jag shoppar heeeeela tiden... Igår beställde jag en blus på H&M:s hemsida eftersom den var slut i alla Stockholms butiker. Sen idag bytte jag en klänning jag hade fått i födelsedagspresent mot en kavaj och ett linne. Najs! 


Det blir en supersnygg outfit med linnet och kavajen tillsammans!

Bilder från i lördags
Publicerat 2011-02-01 kl. 22:30:36

Lägger upp lite bilder från när kompisarna var här i lördags. Glöm aldrig att en bild säger mer än 1000 ord!


Jag lagar efterrätt, varma hallon (m. glass)!  
Jag och kära Sofia!  
 
Samuel och Daniel 

Härliga människor! 

Efterrätt! 

David smilar för kameran

Gustav och Emil

Snygg bild på partyklädd kristallkrona

Sötaste paret på hela jorden typ! 

Dags för skumpa! 12 slaget då jag fyllde 18! 

Haha! 

Jag och tjejorna <3