Otroligt!
Publicerat 2009-11-22 kl. 20:10:29

Jag fattar inte hur fort tiden går egenkligen, igår firade jag och Samuel en månad. Helt otroligt asså! Allt känns så bra, så overkligt och perfekt, jag överdriver inte!

Igår så åkte jag med hans familj till Eskilstuna och firade hans mormor som fyllde 70 år, det var jätte roligt att träffa hans släkt, alla var så trevliga.

Men men... jag hinner inte skriva mer nu, ska kolla på tv hihi!

Bomber och granater
Publicerat 2009-11-18 kl. 18:44:18

Samuel was here

Tankar...
Publicerat 2009-11-17 kl. 21:49:47

Just nu har jag fastnat lite i mina tankar, mycket att tänka på förstår ni... Men men, ibland måste man sätta sig ner och bara tänka för att hinna ikapp med sig själv, jag brukar känna så i alla fall. Det är mycket i skolan just nu men jag tror inte riktigt jag har insätt det än så jag tar dagarna som de kommer även om jag kanske borde strukturera dom lite mer.

Igår kom jag på lite julklappstips så nu vet jag vad jag vill ge några av mina nära och kära, julen börjar verkligen närma sig med stormsteg och det är snart första advent. HOPPAS VERKLIGEN SNÖN KOMMER SNART!!!  

Det oväntade skrämmer mig,
vad ska hända här näst?
Tur att du finns Gud,
jag älskar dej!

<3
Publicerat 2009-11-14 kl. 23:41:09

Åhhh jag känner mig alldeles varm inuti just nu, flera av mina nära vänner har precis lämnat. Vi åt lasagne, spelade spel och hade det väldigt trevligt. Nu ska jag dricka te med mamma som precis kom hem. Det här har varit en jätte bra dag verkligen! 
I morrn ska jag till kyrkan och vi ska ju som sagt ha hand om lovsången. Efter det ska jag och mamma hem till ett par vänner som bor inne i stan, jätte trevligt. 
Just nu känns allt så bra, jag måste bara få säga det!  

Hååååååååål...
Publicerat 2009-11-11 kl. 12:43:19

Just nu sitter jag hemma hos mormor. Jag har hål i 3 och en halv timma på onsdagar så jag passade på att gå dit eftersom hon bor så nära skolan. Jag har precis ätit VÄRLDENS godaste pannkakor!!!

Efter skolan ska jag hem till Samuel, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag vill i alla fall ha revansch på Stress haha! Ni får ha det så bra!

Myshumör? Då värmer det alltid med lite te!
Publicerat 2009-11-10 kl. 19:26:21

Nu ska jag snart dricka te och äta macka vilket jag tycker är jätte gott och jätte mysigt. Fast det är verkligen inte samma sak som att sitta uppe i Sofias eller Lovisas kök mitt i natten och dricka varmt te, jag tror inte bara det är tet som värmer då utan även det mysiga sällskapet. 

Det vart en kort tur till kungsängen ikväll men det var ändå mysigt, Samuel (min pojkvän som jag inte tidigare nämnt) kom förbi under repet vilket var kul.
Haha jag är på myshumör och det kanske märks som jag skriver just nu och uttrycker mig men men, tet väntar!  

Naglar!
Publicerat 2009-11-10 kl. 15:53:52

Nu har jag fixat om mina naglar, jag gör alltid med gelé. Innan hade jag också fransk manikyr men det började växa ut så därför gjorde jag nytt nu. Denna gången vart det riktigt bra tycker jag!
Jag har inte målat någon nailart på naglarna eftersom jag inte hinner. Nu måste jag fixa mej för att åka till kungsängen! Ha en fortsatt bra kväll

 10/11
Publicerat 2009-11-10 kl. 07:22:05

Idag är det utvecklingssamtal och sen kan jag åka hem igen. Jag måste städa mitt rum men jag vill även hinna fixa om mina naglar. Jag ska fota och visa dom sen!
Senare i eftermiddag blir det lovsångsträning eftersom jag och några andra vänner ska ha hand om den på söndag. Nu måste jag gå och fixa mej, hörs!

Natti natti
Publicerat 2009-11-09 kl. 20:18:47

Designen på bloggen börjar likna nåt nu, texten är i alla fall inte turkos/blå längre! Det är lite kvar att ordna men det orkar jag inte nu.
En gäsp öppnade nyss min mun och ögonlocken börjar bli tyngre. Redan? Några av er tänker säkert så och ja, redan. Jag bor en bit ifrån skolan och kommunikationerna med buss är dålig så jag går upp kvart i 6 tre dagaar i veckan. Ibland är det väldigt, väldigt jobbigt medan ibland känns det helt okej. 

Förlåt att jag är dålig på att lägga upp nytagna bilder men det kommer, jag måste bara vänja mej vid att ha blogg igen.

I morrn är det bara en sak på schemat och det är utvecklingssamtal. Hoppas det går bra! Det känns inte som att det kommer göra det men men... Var kommer alla dessa negativa nerdragande tankarna ifrån? Haha, jag är nog bara för trött. 


Jag lägger upp den här bilden på mig (i mitten) och mina två bästa barndomsvänner Jennifer och Ida bara för att dom är sötast i världen, älskar er <3

Jul jul strålande jul!
Publicerat 2009-11-09 kl. 18:24:10

Go kväll!

Idag var min längsta skoldag i veckan, jag slutar 20 i 5. Det är ganska drygt men ändå värt det eftersom jag har kör då. På kören förbereder vi inför lucia då vi ska lussa på olika företag (bl.a IKEA) och i skolan vilket ska bli väldigt kul.

Att julen närmar sig börjar verkligen märkas och kännas. Julen är min favorit tid under året och jag längtar verkligen! Själva julafton tror jag ska spenderas hos farmor med släkten på pappas sida och mormor (ingen jul utan mormor!!!). Jag har redan börjat fundera på vad jag ska köpa till alla men jag är så dålig på ideér. Hoppas snön kommer snart och lägger sig på marken. Aja nu ska jag äta maten jag och mamma har lagat, grekiska biffar med klyftpotatis och tzatziki (min idé!). 


Julgranen från julen 2008

8/11
Publicerat 2009-11-08 kl. 19:30:16

Tröttheten sänker mig just nu.
Ska snart sova.
Ny vecka framför mej.
Nya krav.
Nya roligheter. 

Veckan som kommer är ganska opanerad, men en sak vet jag, Jesus går med mej varje steg.

7/11
Publicerat 2009-11-07 kl. 16:13:46

Jag är helt slut, gårdagen spenderades i kyrkan som ledare på barnläger så detta ledde så klart till lite sömn och ont i huvet. Det vi fokuserade på var att berätta för barnen hur de ska vara bra kompisar och vad de kan göra för att se varandra. Det var intresseant att se hur de tänker kring faktumet hur man är en bra vän. 
Senere på kvällen bad jag tillsammans med några flickor och dom fick säga något de ville vi skulle be för tillsammans, två av tjejerna ville att vi skulle be för den enas cancersjuka morfar och den andras cancersjuka farfar. De var bara 8 år och det känndes jobbigt att de redan behöver dras med oron över deras sjuka far/morföräldrar. En annan tjej blev mobbad av en kille i sin klass och ville även att vi skulle be för det, det känndes värkligen inte okej och jag önskade att jag kunde ta den pojken i örat och få honom sluta. Vi hade en fin stund tillsammans och det känndes som att även de tyckte så.

Ikväll ska jag hem till Niklas, en kompis, på spelkväll. Det blir mysigt även om jag är så trött. Jag ska sova hos min vän Maria som bor i närheten av honom. 

Är man älskad, 
ser man mer
än bara sig själv.


Dikten får avsluta dagens inlägg, ha en fortsatt bra kväll.  

Fredagen = planerad
Publicerat 2009-11-06 kl. 08:59:16

Jag är "ledig" varje fredag från skolan, jag har inget på schemat i alla fall så jag pluggar på fredagarna istället för på helgen. Jag gick upp tidigt idag för att hinna med allt jag måste/vill göra idag. Jag har till och med gjort en tidsplanering för dagen och jag ska försöka följa den till ounkt och pricka.

Jag känner mej för tillfället väldigt pigg men jag får se hur länge det håller i sej. Min kattunge ligger intill mej och kurrar, hon är så fin. Jag ska försöka plugga nu även om tankarna drar iväg mej åt andra håll, jag måste fokusera.

 

Välkommen till min nya blogg!
Publicerat 2009-11-05 kl. 21:09:12

Välkommen till min NYA blogg, tidigare var min blogg http://suchalife.blogg.se men eftersom jag vill inrikta mej på annat än vad som händer i min vardag så startar jag en ny blogg där jag mer skriver tankar om livet, naglar (som är ett av mina stora intressen), mina andra intressen (tex. att jag är aktiv inom kyrkan, shopping och annat). Jag tror på Jesus som bor i mitt hjärta, mer om det kommer framkomma senare. Mer om mej kommer också framkomma. Jag använder min kamera väldigt mycket också så bilder från min vardag kommer publiceras! 

Designen på bloggen är INTE klar, bara så att du vet men den blir klar när jag hinner och orkar! 

Lite snabbfakta om mej är: 

Namn: Mimmi
Ålder: 16 (fyller 17 i januari) 
Bor: På landet i Bro som ligger ca 1 timme utanför huvudstaden 
Utbildning: Gymnasiet, Samgymnasiet i Jakobsberg, Linje: Sam - Musik 
Framtida yrke: Min dröm är att jobba med naglar
Annat ointressant: Jag har många vänner som jag ofta umgås med, jag älskar att sjunga och kan även lite grunder på gitarr, jag älskar vintern... om det är något är det bara att fråga!